2777
2789
عنوان

بزرگترین بی فرهنگی که از کسی دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 34 پست
بی فرهنگ پدر شوهرم که پشت در بودم درو هل داد اومد داخل به شوهرم میگفت برادرای زنت دشمنتن  جلو ر ...

وای واقعا متاسفم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

وای واقعا متاسفم 

من اینقدر بی فرهنگی دیدم که پریود و اینچیزا توش گمه 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینقدر بی فرهنگی دیدم که پریود و اینچیزا توش گمه 

چی کار کردن ؟😕

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

چی کار کردن ؟😕

تازه زایمان کردم بچمو ازم گرفتن نمیزاشتن ببرم خونه مامانم مسیر طولانی بچه ب بغل راه میبردنم و خیلی کارای دیگه

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
تازه زایمان کردم بچمو ازم گرفتن نمیزاشتن ببرم خونه مامانم مسیر طولانی بچه ب بغل راه میبردنم و خیلی ک ...

آخی عزیزم اینا دیگه از لج اینکارو میکردن