2777
2789
کامپوزیت دندوناتو تراش میدن ولی اگه دندونای خوب و سفیدی داری حتما ارتو کن

دکتر بهم گفت بدون تراش ۴ واحد میتونم بزارم

عکس دندونام تو نظرسنجی قبلیم هست میتونی نظر بدی؟🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر بهم گفت بدون تراش ۴ واحد میتونم بزارم عکس دندونام تو نظرسنجی قبلیم هست میتونی نظر بدی؟🥲

عکس برای من نشون نمیده فقط میتونم با لینک ببینم ..و اینکه اصلا امکان نداره بدون تراش باشه ...شایدم برای شما فاصله داره تراش نخواد ..ولی من خودم کلا ارتودنسی رو میپسندم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

قیمتش ارتودنسی چند شده؟

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
عکس برای من نشون نمیده فقط میتونم با لینک ببینم ..و اینکه اصلا امکان نداره بدون تراش باشه ...شایدم ب ...

با لینک ینی چجوری؟

منم ارتودنسی میپسندم دائمیه ولی ازونطرف از عوارضش میترسم و دندونامم بهم ریخته نیس اگه بخاطرش خراب بشن پشیمون میشم

بستگی به جتس دندون و نوع مراقبتت داره 

ارتو که میکنی خیلی باید حواست باشه اون اهمیتی که قبل ارتو به دندونات میدادی باید دو برابر بشه 

هر روز نخ دندون 

و بعد هر وعده غذایی مسواک 

و اگرنه میپوسه .

و از نظر زردی هم طبیعیه بعد ارتو دندون یمقدار زرد میشه که اکثر ا بیلچینگ میکنن و سفیده سفید میشه 

اگر دتدونات خوش فرم ان و فقط فاصله دارن به نظر من ارتو خیلی بهتره