کلا از اول عمرم هم ظاهری هم باطنی مثل بچه مثبتا بودم دلم میخواد یکم تغییر کنم نه اینکه دیگه فراتر از حد و اینا که بی ادبی حساب شه ولی خب کلا تو جمع ها خیلی احساس مثبتی میکنم اصلا نمیتونم بحث کنم با کسی
اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار میکشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم... برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط میتوانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه میتوانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند 🚌 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همین جور بودم و هستم این سبک زندگی دور از هیاهوی الکی دنیا ارامش خوبی داره و ادم رو به جهان بینی عمیقی میرسونه شاید الان متوجهش نباشی ولی هر چی بزرگ تر بشی اسوده تر میشی که وقتتو تلف اهداف بیخود نکردی
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚