2777
2789

هعییییی😔عزیزم زندگی همینه باید پوست کلفت باشی تا بتونی دووم بیاری

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اگه قصدت همین بود میکردی و دیگه اینجا نمیگفتی پس این نشون میده هنوز نور کمرنگی از امید تو قلبت هست  که خدا هست یعنی

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر مشکلیم داشته باشی خودکشی راهش نیست 

تو از کجا میدونی شاید قراره به زودی زندگیت از این رو به اون رو بشه حیف نیست نتونی تجربش کنی؟ 🌚❤️

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711

میشه انقد تو این سایت ک کلی زن باردار بچه های کوچیک هستن لفظ خودکشی نیاین

میخای بکشی خودتو برو چرا میای اعلام میکنی

استرس ب همه میدی

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

میشه بس کنین بحث خودکشی رو دلیل خودکشیت چی میتونه باشه آخه 

ازکل دنیا بریدی؟ بازم دلیل نمیشع

اینجورموقع هاتاپیک بزنید که من ضعیفم و احمق میخوام خودکشی کنم اه

خودکشی حل مسئله نیست پاک کردن صورت مسئله است حتما به روانشناس مراجعه کن عزیزم. همه ما یه روزایی کم میاریم فکرای احمقانه به ذهنمون میرسه ولی هیچ کدوم از آینده خبر نداریم شاید زندگی قراره یه روزم بر وفق مراد ما بشه 

Never give up 

همه ما الان تو شرایط تو هستیم و مشکلات زیادی داریم من خودم حتی جسمی مریضم ولی اگه قرار بود هممون خودکشی کنیم دیگه نسل ایرانیا منقرض میشد.....😂😂

عوض فکر کردن به خودکشی سعی کن خودتو قوی تر کنی و کاراتو بهتر پیش ببری✨💗