2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهاجرتم راحت نیس مدرک زبان میخواد و سختی و تلاش میخواد  و اینکه بری تو کشورای عربی اطراف مثل ع ...

مدرک زبان رو که همه رشته‌ها میخوان!

اما با پرستاری توی کشورای عربی مثل عمان و امارات حتی مدرک زبان ازت نمیخوان!

همین که در حد مصاحبه شغلی بتونی ارتباط برقرار کنی کافیه

دوستم رفته بود عمان و میگفت وظایف پرستاری همونه که توی ایران هست

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

عزیزم تموم شده تو طرحم تو دانشجویی ک پولی نمیدن

باور کن طرح ۱۱/۴۰۰ بدون اضافه کار و کارانه خیلی خوبه 

من رسمی هستم، سابقه ۸ سال بخش اعصاب روان که جز بخش های سخت هست تهران اونم شیفت های سنگیننن 

دریافتیم با همهههه چیز میشه حدود ۱۵

بعد میگن اره پرستار ۱۸ میگیره😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزم تموم شده تو طرحم تو دانشجویی ک پولی نمیدن

به ما ترم ۷ و ۸ دانشگاه ماهی ۱۸۰۰ میداد

با کلی منت😅

البته تازه دو سه ساله که دانشگاه ما این کارو شروع کرده بود

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

باور کن طرح ۱۱/۴۰۰ بدون اضافه کار و کارانه خیلی خوبه  من رسمی هستم، سابقه ۸ سال بخش اعصاب روان ...

چرا پس انقد کم؟؟ بیمارستان روان مگه  نباید حقوقش بیشتر باشه! پس چ فرقی بین طرحی تازه و کار و رسمی هست وقتی دوتاشون اندازه هم میگیرن! تازه من شنیدم شرایط طرحی بودن از پیمانی بودن بهتره واسه همین بیشتریا دنبال تمدید طرحن!

✨🤍love me like you do
چرا پس انقد کم؟؟ بیمارستان روان مگه  نباید حقوقش بیشتر باشه! پس چ فرقی بین طرحی تازه و کار و رس ...

حالا این همه میگن بیشتر فکر میکنی چه قدره؟در حد ۸۰۰ تا یک میلیون فقط بیشتر میشه 

درست شنیدی 

خیلیا از اطرافیان خودمم امسال طرحشون رو تمدید کردن 

هم کار نبوده هم اگر بوده با حقوق خیلی کم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حالا این همه میگن بیشتر فکر میکنی چه قدره؟در حد ۸۰۰ تا یک میلیون فقط بیشتر میشه  درست شنیدی&nb ...

واقعا متاسفم با این حقوق دادناشون! منو انداختن اورژانس ی بیمارستان دولتی شلوغ بعد بخش تزریقات اورژانس هست خب؟ اونجا رو نیرو های با سابقه شون نمیتونن جمع کنن بعد منو تنها میذاره اونجا!ب هدنرسمون گفتم منو تنها نذار اونجا بهم فشار میاد اول کاری توجه نمیکنه ! بنظرت توقف بزنم برم جای دیگه؟ اصلا هم من طرحی صفر رو اورینت نکردن! هرکدوم از دوستام طرح رفتن ماه اولشون بیشتر آموزشی بوده ب من از روز اول مریض داده!

✨🤍love me like you do
مدرک زبان رو که همه رشته‌ها میخوان! اما با پرستاری توی کشورای عربی مثل عمان و امارات حتی مدرک زبان ...

من اینو از ده تا دفتر مهاجرتی پرسیدم دوست شما حتما روش نمیشه بعضی چیزا رو بگه و میخواد اونجا رو گل و بلبل نشون بده و اصلا نمیتونی خانواده اتو ببری زندگی توی یه آپارتمان با چند نفر دیگه خیلی سخته 

واقعا متاسفم با این حقوق دادناشون! منو انداختن اورژانس ی بیمارستان دولتی شلوغ بعد بخش تزریقات اورژان ...

من خودمم شرایطم مثل تو بود 

همیییین وارد طرح شدم گفتن برو اورژانس بخش اتفاقات 

من واقعاااا روحیم نابود شد 

یک ماه فقط تونستم تحمل کنم 

فکر کن میوردن بیمار ناااابود هیچی نمونده بود ازش 

بعد داد و بیداد که اره بیا رسیدگی کن 

خب منی که تازه وارد این کار شدم از استرس سکته رو رد میکردم😐

هر چی گفتم و درخواست جا‌به‌جایی دادم توجه نکردن 

یه روز وسط کار انقدر حالم بد بود زدم بیرون از بیمارستان همه زنگ رو زنگ که اگر نیای فلان میشه و بیسان گفتم من نمیام دیگه هر کاری میخواین کنین 

که با کلی زوررر بعد از چند وقت گفتن برو icu 

اگر اذیت میشی به زور خودتو قانع نکن که بمونی تو این بخش مسخره 

من خودمم شرایطم مثل تو بود  همیییین وارد طرح شدم گفتن برو اورژانس بخش اتفاقات  من واقعاا ...

وای دقیقا شرایط منو داری! بابا من میکم این لامصب از روز اول ب من مریض داد اونم ۳ تا! منی ک نمیدونستم چی ب چیه اصلا باید کارای مریض رو میکردم! بعدم تزریقات ب اون شلوغی منو تنها میذاره یهو ده نفر میاد بالا سرت سرم تراپی و نوار قلب و پانسمان و بخیه و ..!با خودم میگم از الان اعتراض نکنم میکنه تو پاچم تا آخرش! برم با کی صحبت منم دفتر پرستاری ؟ جی بگم بهشون؟ تهدید ب توقف طرح کنم؟

✨🤍love me like you do
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792