2821
2789
من اینو از ده تا دفتر مهاجرتی پرسیدم دوست شما حتما روش نمیشه بعضی چیزا رو بگه و میخواد اونجا رو گل و ...

من به دفترهای مهاجرتی اعتماد ندارم

اون دوستم هم الان از عمان رفته یه جای دیگه و دلیلی نداره بخواد گل و بلبل نشون بده

اینکه میگفت مثل ایرانه، تازه از خوبی عمان نمیگفت، از بدیش داشت میگفت!

با خانواده به خصوص با بچه سخته، چون اصلا کشورهای عربی به ایرانی‌ها اقامت دائم و پاسپورت نمیدن

چند سال یکبار باید اقامت موقت بگیرن

کشورای عربی اگه کسی میخواد بره، فقط برای دو سه سال اقامت موقت و پس‌انداز خوبه، بعدش باید به فکر یه کشور دیگه بود

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای دقیقا شرایط منو داری! بابا من میکم این لامصب از روز اول ب من مریض داد اونم ۳ تا! منی ک نمیدونستم ...

کلا دوران طرح به خودی‌خود میکنن تو پاچه هممون واقعا 

هررررر کاری که هست میسپارن به بچه های طرحی 

یک ثانیه نمیذارن حتی بشینی 

درکشون نمیکنم واقعا 

اره برو دفتر پرستاری 

اولین بار درمورد توقف طرح نگو 

باهاشون حرف بزن و از شرایط بگو 

خیلیم بد کادردرمان رو نگو که باهات لج نشن میدونی چه مدلین خودت دیگع

جدی و مصمم باهاشون حرف بزن و بگو که برات از همه چیز مهم تر کمک خوب و سالم به بیمار هست 

وقتی ندونی باید چی کار کنی نمیتونی وظیفتو به خوبی انجام بدی 

اگر دیدی هیچ توقعی نمیکنن دیگه راهش اینه بزنی سیم اخر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کلا دوران طرح به خودی‌خود میکنن تو پاچه هممون واقعا  هررررر کاری که هست میسپارن به بچه های طرح ...

اره بخدا من یه ماهه کمر برام نمونده! تقسیم بیمار ها هم ناعادلانه س! دیروز ۳ ۴ تا new patient پشت سر هم داد ب من! حالا این ب کنار بعدم تزریقات ب اون شلوغی برای من خیلی سنگینه خب ! من ای وی گرفتنم خوبه بد نیس ولی من نمیتونم اندازه پرسنل ۲۰ سال سابقه همه ای وی ها رو بگیرم! رو مریضم ک نمیشه هی ترای کرد! بهشونم زنگ میزنم فلان مریض رو ترای کردم نشد شروع میکنن غر غر کردن! خب اینو من باید ب کی بگم بنظرت؟ درسته ماه اول همچین توقعی از من دارن؟ ب دفتر پرستاری اینارو هم بگم؟!

✨🤍love me like you do
اره بخدا من یه ماهه کمر برام نمونده! تقسیم بیمار ها هم ناعادلانه س! دیروز ۳ ۴ تا new patient پشت سر ...

عزیزم درکت میکنم 

نه برای ماه اول کلا نمیفهمم چرا میفرستن اورژانس 

اره به دفتر پرستاری بگو همه حرف هات رو 

و گفتمم بهت که مراقب باش خیلی از پرسنل بد نگی که لج نکنن 

موفق باشی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...