2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

162 بازدید | 11 پست

نزدیک اعلام نتایجه، نصیحت کنم جوونا رو.

ببینین اکثر اونایی که میگن دانشگاه مهم نیست، دانشگاه خوبی قبول نشدن! گول این جمله رو نخورین.

دانشگاه یا بهتر بگم کامیونیتی که انتخاب می‌کنین اهمیتش از رشته بیشتر نباشه، کمتر نیست.

نمی‌گم لزوما همه ولی بعضا یه سری از دانشگاه ها ممکنه جوش طوری باشه که شما با آدمای غیر هدفمند که حالا صرفا اومدن به مدرکی بگیرن و کلا تو وادی درس و تحصیل نیستن و برای چیز دیگه واقعا انگار اومدن دانشگاه بُر خوردن باهاش خیلی براتون گرون تموم میشه.

این متنو جایی دیدم گفتم شاید بد نباشه بزارم چون تا حدودی موافقم باهاش البته قسمت آخرشو یکم تغییر دادم چون کلمه ی مناسبی استفاده نشده بود 

بعدم یه مورد دیگه به اینا که میگن تو دانشگاه چیز خاصی نیست و یه اصلاح بی ادبانه بکار میبرن که فکر کنم خودتون متوجه شده باشید هم توجه نکنید اگه خیلی راست میگن چرا خودشون انصراف نمیدن! 

اگه هدفی دارید لطفاً تلاش کنید سعی کنید یه دانشگاه خوب برید تو رشته ای که علاقه دارید اطرافیانتون و اینکه با کیا میگردید خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو میکنید تو پیشرفت و آینده شما موثره 

امیدوارم که تک تک تون موفق باشید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه احمقی دیشب جلو بابام گفت که دانشگاه روزانه نرو! از آزادم بیشتر پول میخاد !!! بری آزاد بهتره !&nbs ...

🙄

اونوقت می‌گفتی تحصیلات خودش چیه و از کدوم دانشگاه

برو پیش یه مشاور همراه خانوادت و توجه نکن بنظرم بعدم وقتی دولتی بیاری مخصوصا علوم پزشکی چرا آزاد

الان دوست خودم پزشکی آزاد میخونه نزدیک بیست تومن شهریه میده بماند که یه چیز ثابت هم نیست و هرساله افزایش داره

یه احمقی دیشب جلو بابام گفت که دانشگاه روزانه نرو! از آزادم بیشتر پول میخاد !!! بری آزاد بهتره !&nbs ...

چجوری نداره که 

بگو اگر تو روزانه یه قرون ازمون پول گرفتن من همونجا انصراف میدم 

بعضیا فکر میکنن علامه دهرن درحالی که مثقالی هم بارشون نیست

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

بنده خدا بیراهم نگفت اونقدر

پول آزاد سازی مدرکی که میگیرن خیلی زیاده 

اگر بخوای مهاجرت کنی تو دردسر میوفتی 

چجوری نداره که  بگو اگر تو روزانه یه قرون ازمون پول گرفتن من همونجا انصراف میدم  بعضیا ف ...

😑🙁اه 🤕 مامان بابام حرف هر ننه قمری رو باور میکنن به جز من       فک نمیکنم بگم پول نمیخاد قبول کنه    البته اگه نظرش عوض شده باشه به خاطر حرفهای اون