2777
2789
عنوان

لیزر کردی بیا

335 بازدید | 20 پست

دوستان من ۷ روزه زیر بغلمو لیزر کردم الان دیدم زیر بغل دست راستم درد میکنه ولی فقط زیر بغل راستم بعدش دیدم که چیز دایره ای شکل قرمز دست زدم بهش سفت هست دراومده و دست میزنم بهش درد میکنه حتی وقتی دست راستو میبرم بالا درد میگیره بنظرتون چیه و خودش خوب میشه؟ زنگ زدم به اوپراتور لیزم گفت غدد های لنفاوی تحریک شده آنتی بیوتیک بخور خوب میشی

واقعا آنتی بیوتیک خوبش میکنه؟ بنظرتون ادامه بدم لیزر زیر بغل رو؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینجور شده بودم هیچ کار نکردم خوب شد من مام زده بودم لیزرم میرم ولی فکر کنم بخاطر مام اینجور شد ...

بعد لیزر زیر بغل رو ادامه دادی؟

من نه مام زدم نه زینک ولی عرق زیاد کردم

الان اوپراتور بهم گفته آنتی بیوتیک بخورم خوب میشم

من اندازه نخود هست قرمز و درد داره شمام درد داشت؟

منم همینجور شده بودم هیچ کار نکردم خوب شد من مام زده بودم لیزرم میرم ولی فکر کنم بخاطر مام اینجور شد ...

بعد لیزر زیر بغل رو ادامه دادی؟

من اندازه نخود هست درد هم میکنه

من نه مام زدم نه زینک هیچی نزدم ولی عرق زیادی کردم

درد داره یکمم قرمزه حالا اوپراتور بهم گفته آنتی بیوتیک بخورم خوب میشم

بعد لیزر زیر بغل رو ادامه دادی؟ من اندازه نخود هست درد هم میکنه من نه مام زدم نه زینک هیچی نزدم ولی ...

ببین برای من که دیگه چند روز دست بهش نزدم هیچ شوینده ای هم نزدم تا یک هفته خوب شد اره درد میکرد ولی نه اونجوری که بگم دردش اذیتم کنه نه بمون تا چند روز ببین تغییر میکنه اگع تغییر نکرد برو دکتر من زیربغلم دیگه لیزر نمیکنم ولی بقیه جاها لیزر میکنم همچنان ولی دو دل هستم بازم دلم میخواد زیربغلمم لیزر کنم 🥲

ببین قبلش نباید کوچک ترین کرم یا مام یا ... رو پوستت باشه تمیز تمیز باید بری بعدش هم فورا باید زینک و هیدروکورتیزون بزنی به مدت ۲ روز روزی ۲دوبار ،

تا ۲ روز هم حمام نری باشگا و استخر هم تعطیل،

لابد یکی از اینارو برعکسشو رفتی که برات مشکل پیش اومده،

اها بعد اگه لیزر شاتی میری ،اون سری لیزر و عینکت رو تا دو روز داخل وایتکس بزار