2777
2789
عنوان

بی بی چک😭😭😭 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۵

اووووه. بابا خیلی وقت داری. برو دنبال ددر دودور و پول درآوردن و سفر. نشستی گریه میکنی که بیبی چکم منفی شده؟ کلا تمرکزتو از بارداری بردار. شد شد نشد نشد. هر چند الان دیگه نشد وجود نداره. برو با شوهرت تفریح کن. اون وسطا دکترم برو که مثلا سه سال دیگه بچه داشته باشین

خییلیییی حالم بده....کاش کسی بود بغلش میکردم

عزیزدلم حستو درک میکنم منم از این ضد حالا خوردم خیلی بده ولی واقعا خدا خودش میدونست قسمتم چه موقعس

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
عزیزم تو چندماه بعد اقدام باردار شدی؟

من ماه اول اقدام خیلییی علائم داشتم میگفتم حتما حاملم حتی چند روز عقب انداختم ولی وقتی آز دادم منفی بود خیلیییی ناراحت شدم ولی دیگه بیخیال شدم رفتم آمپول زدم پری اومد..دیگه ماه دوم اقدام بیخیال بودم فقط جلو گیری نمیکردم میگفتم چون ماه اول نگرفته فعلا هم نمیگیره ولی در کمال نا باوری همون ماه دوم اقدام حامله شدم...دلیلش هم فقط بیخیالی و دوری از استرس بود میدونم اگه هنوز استرس  داشتم فعلا نمیشد...ولی قبلا ها که اقدام نبودم عقب مینداختم و حتی بی بی هاله مینداخت خیلی خوشحال میشدم و پری که میومد یا آز منفی حالم خیلی بد میشد چون انگار باور میکردم مثبته ضدحاله بدیه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️