2777
2789
عنوان

بی بی چک😭😭😭 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 45 پست

عزیزم گریه نداره میدونم چه ضد حال بدیه درکت میکنم ولی قول میدم اگه استرس رو از خودت دور کنی و بیخیال حاملگی بشی و فقط یک شب درمیون اقدام کنی و بعدش فکر حاملگی نکنی زوووود حامله میشی...الانم غصه نخور نی نیت خودش میدونه چه موقع بیاد تو دلت قول میدم

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ناراحت نشو،امیدت به خدا باشه،من بعداز ۷سال درمان باردارشدم،حالتو درک میکنم ولی استرس بدترینه

چون خودت بچه ی دوم رو زود باردار شدم استرس نداشتم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
اخه یکساله ک عروسی کردم پریودام‌منظمه

خب پس نگران نباش همین که عقب انداختی امکانش زیاده ماه بعد باردار شی من بارداری اولم ماهی که تو اقدام بودم نزدیک ی هفته ای عقب انداختم بعد پریود شدم کلی ناراحت شدم ولی ماه بعدش باردار شدم توام ناراحت نباش ان شاءالله ماه بعد خبرای خوش برات تو راهه

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

منم یکساله عروسی کردم.هرماه بی بی چکم منفی بود..

این سری واقعا دو خط مثبت بود توی تاپیکام‌ هست ولی با یک روز تاخیر پریود شدم و کاذب بود..واقعا امید داشتم.خیلی دلم شکست ...

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

منی که ۱ سال و ۶ ماهه اقدامم پس چی بگم !!! 

شوهر منم ماه های اول خیلی ذوق داشت!!       

دست میزاشت رو شکمم میگفت چه خبر ؟ 🤣

الان میگه پری خانوم تشریف آورد ؟! میدونستم میاد😂😂😂👏

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷