2777
2789
عنوان

بی بی چک😭😭😭 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 45 پست

عزیزم گریه نداره میدونم چه ضد حال بدیه درکت میکنم ولی قول میدم اگه استرس رو از خودت دور کنی و بیخیال حاملگی بشی و فقط یک شب درمیون اقدام کنی و بعدش فکر حاملگی نکنی زوووود حامله میشی...الانم غصه نخور نی نیت خودش میدونه چه موقع بیاد تو دلت قول میدم

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ناراحت نشو،امیدت به خدا باشه،من بعداز ۷سال درمان باردارشدم،حالتو درک میکنم ولی استرس بدترینه

چون خودت بچه ی دوم رو زود باردار شدم استرس نداشتم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
اخه یکساله ک عروسی کردم پریودام‌منظمه

خب پس نگران نباش همین که عقب انداختی امکانش زیاده ماه بعد باردار شی من بارداری اولم ماهی که تو اقدام بودم نزدیک ی هفته ای عقب انداختم بعد پریود شدم کلی ناراحت شدم ولی ماه بعدش باردار شدم توام ناراحت نباش ان شاءالله ماه بعد خبرای خوش برات تو راهه

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

منم یکساله عروسی کردم.هرماه بی بی چکم منفی بود..

این سری واقعا دو خط مثبت بود توی تاپیکام‌ هست ولی با یک روز تاخیر پریود شدم و کاذب بود..واقعا امید داشتم.خیلی دلم شکست ...

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

منی که ۱ سال و ۶ ماهه اقدامم پس چی بگم !!! 

شوهر منم ماه های اول خیلی ذوق داشت!!       

دست میزاشت رو شکمم میگفت چه خبر ؟ 🤣

الان میگه پری خانوم تشریف آورد ؟! میدونستم میاد😂😂😂👏

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷