2777
2789

سلام دوستان عزیز امیدوارم آخر و عاقبت همه ختم بخیربشه،من ۴۰ سالمه از ۱۸ سالگی روز خوش ندیدم هیچ گناهیم واقعا نداشتم نمیدونم چرا تقدیرم این شد خیلی اتفاقی تو بدترین شرایط روحی این کانال رو دیدم خیلی نظرمو جلب کرد انگار یه جواب واسه سوالی که این همه سال باهاش درگیرم که آخه خدایا به جرم کدوم گناه نکرده باید همچین تاوانی و انگار شک کردم که شاید یه از خدا بی خبری طلسمم کرده واقعا؟!ولی از اونجایی که شرایط مالی خوبی نداشتم زیاد سعی کرم مطمئن شم و خلاصه اومدم اینجا و نظرات رو دیدم منصرف شدم خدا خیرتون بده وگر نه تو این اوضاع این انصاف نبود پولمو بریزم دور

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا بابت صداقتتون مچکرم،خدارو خوش نمیاد با احساس دیگران اینجوری بازی میکنن و از اعتماد یه گرفتار مثل من بخوان سواستفاده کنن و نون در بیارن و ببرن سر سفرشون،خدا خودش مشکلمون حل کنه التماس دعا دارم از تک تکتون که میدونم قلب رئوفی دارید

واقعا بابت صداقتتون مچکرم،خدارو خوش نمیاد با احساس دیگران اینجوری بازی میکنن و از اعتماد یه گرفتار م ...

دوره شهد و شکر رو دانلود کن. مشابه همینه و رایگان

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
سلام دوستان عزیز امیدوارم آخر و عاقبت همه ختم بخیربشه،من ۴۰ سالمه از ۱۸ سالگی روز خوش ندیدم هیچ گناه ...

سلام و عرض ادب 

اگه دنبال یه دوره ی خوب میگردی که واقعا حالتون رو‌خوب کنه دوره های آقای عباسی ولدی خیلی عالیه ایشون آدم خیلی باسواد و مومنی هستند ...مثلا دوره ی طعم شیرین خدا برای من خیلی موثر بود اثرش رو همون یه هفته ی اول کاملا احساس میکنی

خداروشکرچندباراستخاره کردم این دوره روشرکت کنم یانه بددراومدقشنگ معنی ایه ای که برام دراونداین بودکه اینان خداروباورندارندومردم رافریب میدهند وقتی چندباراستخاره گرفتم بددراومد نگرفتم همینکه وقتی پیامای اغراق آمیزی که خودشون درست کرده بودن رودیدم بیشترشک کردم

کلاهبرداری به این شیوه ندیده بودین که دیدیم این کارشون بادعانویسایی که مردموگول میزنن یه تیکه کاغذمیدن دست مردم وکلی پول میگیرن هیچ فرقی نداره دوتاشم دروغ وفریبه 

سلام دوستان بله من در دوره شرکت کردم و بسیار نتیجه گرفتم پیشنهاد میکنم همه شرکت کنن اگ همه دنیا شرکت میکردن دنیا گلستان میشد من خودم بعد ۱۵ سال بعد از شرکت در دوره به زیارت امام رضا رفتم و لطف خدا شامل حالم شد و خیلی بسیار از مشکلات دیگه ک خودتون باید برید دوره رو ببینید تا باهاش آشنا بشید و نتیجه میگیرید🙂

سلام دوستان بله من در دوره شرکت کردم و بسیار نتیجه گرفتم پیشنهاد میکنم همه شرکت کنن اگ همه دنیا شرکت ...

اولین پست عضویتتون مبارک

سلام دوستان بله من در دوره شرکت کردم و بسیار نتیجه گرفتم پیشنهاد میکنم همه شرکت کنن اگ همه دنیا شرکت ...

بهتره بگم اولین و تنهاترین پستتون مبارک

به استادتون بفرمایین اگه کارشون خیلی درسته چرا گروه تبادل نظر بین شرکت کنندگان نزاشتن؟ از چی میترسن؟ همه ی پیام های کانال رضایتشون که سرشار از معجزه بعد چندین سال هست!!!!