2777
2789
سلام عزیزم خوب میگم تو دوره دکتر دباغ رو استفاده کردی؟ چطور بود؟ تاثیر داشت؟ نظرات کانالشو خوندم ه ...

سلام عزیزم. اونا کسایی هستن که یه جورایی تازه عمیقا مسلمان شدن. برا من خیلی جدید نبود حرفاش. کلا از قران آیه و دلیل میاره و یه جورایی دوره انس با قرآنه. حرفاشم کاملا صریح و درسته. نمیخوای هزینه کنی بشین قران رو بخون. سوره های قلم، معوذتین و ....

ایات زیادی از سوره های مختلف رو بررسی کرده. چون فرمودن که نشر و انتقال بدون هزینه حرامه بیشتر از این نمیشه توضیح داد.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
سلام عزیزم. اونا کسایی هستن که یه جورایی تازه عمیقا مسلمان شدن. برا من خیلی جدید نبود حرفاش. کلا از ...

واسه خودت که گرفتی چطور بود 

تاثیراتی که میگن برای تو هم بوده؟

آدم رو واقعا از همه چی محافظت میکنه؟ اینجوری بوده برا خودت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خودت که گرفتی چطور بود  تاثیراتی که میگن برای تو هم بوده؟ آدم رو واقعا از همه چی محاف ...

من مشکلی از بابت جن و طلسم و چشم زخم ندارم. فقط دعوا زن و شوهریمون زیاد بود که هنوزم هر از گاهی هست. البته من هنوز همه فایلارو گوش نکردم. یه چندتا مونده

عزیزم منم تردیددارم آخه هزینه ش زیاده تازه گفته هزینه نصف شده ۵۰۰وخورده ای میگه بایدواریزبشه تافایل روارسال کنن وگفتن تاآخرعمرازچشم زخم تاآخرعمردرامان میمونیدبرام خیلی عجیب بودشمانتیجه گرفتین؟

من میگم اگه شخص داره ثواب میکنه وقرآن درمانی رو رواج میده چراانقدرداره پول میگیره مثله دایی ابراهیم توسایت بذاره همه استفاده کنن الان یکی نداره بایدچیکارکنه یعنی فقط پولدارامیتونن استفاده کنن به نظرم کارشون درست نیست سرهمین شک دارم کسی که باخداباشه پولی کاری نمیکنه

عزیزم منم تردیددارم آخه هزینه ش زیاده تازه گفته هزینه نصف شده ۵۰۰وخورده ای میگه بایدواریزبشه تافایل ...

چله شهد و شکر رو دانلود کن ببین. رایگانه. مشابه همینه.

چیزی نمیتونم بگم. اینم یه پیشنهاد

چله شهد و شکر رو دانلود کن ببین. رایگانه. مشابه همینه. چیزی نمیتونم بگم. اینم یه پیشنهاد

مرسی عزیزم شماتاالان نتیجه گرفتین ازبسته ی چشم زخم دکتردباغ؟مشکلتون حل شد وتاثیری توزندگیتون دیدین؟

مرسی عزیزم شماتاالان نتیجه گرفتین ازبسته ی چشم زخم دکتردباغ؟مشکلتون حل شد وتاثیری توزندگیتون دیدین؟

ضرر که نکردم. چون آیات کلیدی رو عمیقا و منتطقی بررسی کرده. بالا هم گفتم که مشکل من طلسم و چشم زخم و اینا نبود. زندگیم الان خداروشکر خوبه ولی نه عالی و بی عیب. شما اگر مرددین و نمیخواین هزینه کنین دوره شهد و شکر رو دانلود کنین. 

صدقه زیاد بدین، یه چیزی رو به دست نیازمند برسونین، از یه نون گرفته تا یه کیلو گوشت. هرچی که میتونین. ایمانتونو تقویت کنین.

سلام عزیزان.من دوره روتهیه کردم.واقعا ی کلاهی سرمون گذاشته که چشمامون سهله پاهامونم پوشونده.بیشتر فریب حافظ قرآن بودنشو خوردم.میگه معصومین که ورد گفتن  برای رفع چشم زخم نعوذبالله مشرک بودن .آخه خواهرم چرااینقد ساده اید.آخه دعوای شما ومشکلاتتون چه ربطی به حرفای این مرد داره .معصومین هم با حرفاشون نتونستن مشکل مردم روحل کنن.ارسال فایلهاشون هم هیچ حرام نیست .اصلا چنین انسانهایی بابت این پویایی که میگیرن بایددادگاهی بشن. ۶۰۰ تمن برای یکی دو ساعت 

مغلطه کردن .پس چطور پیامبرحسنین رو با عبارت(اعوذ بکلمات الله التامات...)ازچشم زخم تعویض کردندوفرمودن خانواده یتان رو با این عبارت ازچشم زخم تعویض کنید.باتوجه به اینکه گروه دوره چشم زخم نزدیکه ۱۰۰۰۰نفره.ببینید چقد مردم فریب خوردن وچه پولی به جیب زدن.حدود ۵۰۰ ملیون تمن برای یکی دوساعت  حرف مضخرف ( غیر قرآن.)  پیامبر فرمودند اگه ازاحوال مرده ها باخبر بشید میبینید که اکثرشون از چشم زخم مردن.واقعا همه جوردزد وکلاه بردار دیده بودیم حافظ قرآن دزد وکلاه بردار  هم دیدیم.پولی که دادم حرومشون باشه و از گلوشون پایین نره و خدا به سزا ی اعمالشون برسونه.شما هم بگیدآمین.

سلام عزیزان.من دوره روتهیه کردم.واقعا ی کلاهی سرمون گذاشته که چشمامون سهله پاهامونم پوشونده.بیشتر فر ...

کاش خودشون بیان جواب بدن.

من فقط به یه چیزی شک دارم. اگر انقدر کارشون خوبه و همه راضی ان چرا به جای کانال یا در کنار کانال یه گروه گپ و گفت کسایی که دوره رو خریداری کردن رو نزدن؟

من نمیگم آیات قرآن و حرفایی که میزنن بد هستن. من فقط میگم اغراق آمیزن و چرا اجازه گفتمان به اعضا داده نشده.

سلام بله من شرکت کردم و پولم رو ریختم دور به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم

75 کلیپ که بیشتر کلیپها حدودا 3 دقیقه هست 

از  کلیپ 1 تا 4 میگه که این کلیپ ها رو برای کسی نفرستید و تمرین ها رو انجام بدید و .... ( حالا تمرینش اینکه برید و در فلان سوره تفکر کنید و تمرین خاصی نداره )

از کلیپ 5 تا 24 سوره قلم رو ترجمه می کنه و میگه آیه(ون یکاد) اثری در درمان چشم زخم نداره

از کلیپ 25 تا 29 آیه 102 و 103 سوره بقره رو می خونه و ترجمه می کنه

از کلیپ 30 تا 32 آیه 170 و 171 سوره بقره رو می خونه و ترجمه می کنه

از کلیپ 33 تا 38 آیه 79 تا 86 سوره یونس رو میخونه و ترجمه می کنه

در کلیپ 39 میگه اگر به قدرت خدا باور داشته باشی دیگه چشم زخم روت اثر نمی کنه و آیه های زیر( از کلیپ 40 تا 48) که مربوط به قدرت خداست رو می خونه و ترجمه می کنه
در کلیپ 40 تا 48 سوره انعام آیه 17، سوره یونس ایه 107، سوره ملک آیه 1، سوره انعام آیه 61، سوره رعد آیه 16، سوره انبیا 68 تا 70، سوره طلاق آیه 12، سوره فاطر آیه 2، رو می خونه و ترجمه می کنه

درکلیپ 49 میگه انسان ها ضعیف هستند و آیه های زیر رو می خونه و ترجمه می کنه از ضعف انسان

از کلیپ 50 تا 53 سوره حج آیه های 73 و 74، سوره روم آیه 54، سوره یونس آیه 35، سوره یونس آیه 105 و 106 رو می خونه و ترجمه می کنه

از کلیپ 54 تا 70 آیه ها و دعا های محافظ رو می خونه و ترجمه می کنه سوره فلق و ناس، آیه الکرسی، سوره نمل آیات 59 تا 65، سوره کهف آیه 39، حرز صغیر امام جواد، حرز کبیر امام جواد

از کلیپ 70 تا 75 هم میگه که بلاهایی که به سرمون میاد فقط بابت چشم زخم نیست و می تونه بی تدبیری خودمون باشه و میگه چطور دوره رو به دیگران معرفی کنید و بعد جمع بندی می کنه و تموم میشه
کلا حرفش اینکه اگه به قدرت خدا باور داشته باشی چشم زخم ها روت اثر نمی کنه ولی اگر وزن چشم خوردن تو باورات بیشتر از قدرت خدا باشه اون وقته که چشم می خوری کلا همین بود و تمرین خاصی نداره فقط آیات و دعا هایی که بالا نوشتم رو می خونه و ترجمه می کنه فقط همین و حتی نمی گه که این آیات رو باید چند بار بخونی و کلا با ورد و اینجور چیزا مخالفه 

در کل توضیح واضحاته و چیز خاصی گیرت نمیاد و تمرین خاصی نداره کلا پولت هدر میره با نصف روزت

سلام بله من شرکت کردم و پولم رو ریختم دور به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم 75 کلیپ که بیشتر کلیپها حدود ...

توضیحات این خانم درسته. همون طور که قبلا هم گفتم دوره تدبر در قرانه که بیشتر مسجدا امام زاده ها پایگاه ها.... رایگان برگزار میشه.

من کاری با صحبتاش ندارم. از قرآن اورده و ما هم به قرآن یقین داریم و درسته. ولی چرا باید این همه هزینه گزاف بخواد و اجازه نده شرکت کنندگان باهم در ارتباط باشن و اون همه نظرات اغراق آمیز تو کانال بزاره که وای همه مشکلات یکباره حل شد!! انگار اجی مجی شده. آدم احساس میکنه خودشون اون نظرات رو نوشتن.

الله اعلم

فقط اومدم اینجا ثبت نام کنم بگم ثبت نام نکنید که ۵۷۰ تومن تون میره بر باد فنا 

از عمد هم ادمین کانالشون سر فصل ها رو نمیده، چون اگر بفهمی سر فصل هاش چیه دیگه ثبت نام نمی کنی چون پشت سر هم قرآن می خونه و ترجمه می کنه و تکنیک خاصی نمی گه

دوره تدبر در قرآنه 

خیلی از دوره ها بازگشت تضمین وجه دارن ولی این نداره و ادمینش نمیده چون به محض اینکه پول رو ریختی و وارد کانال شدی اونوقت میفهمی چه اشتباهی کردی و دیگه پشیمونی سودی نداره

در ضمن نظرات رو خودش میذاره و معلوم نیست که واقعا کسی این رو گفته یا نه که همین نظرات متاسفانه انسان رو گول میزنه و ته چاه میندازه

فقط اومدم اینجا ثبت نام کنم بگم ثبت نام نکنید که ۵۷۰ تومن تون میره بر باد فنا  از عمد هم اد ...

خداخیرت بده گفتی من چندماهه توفکرم بخرم همسرم گفت چرته

گفتم نه بخری دیگه راحت میشیم ازچشم زخم

هزاربارخداخیرت بده گفتی🙏🙏