سلام بله من شرکت کردم و پولم رو ریختم دور به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم
75 کلیپ که بیشتر کلیپها حدودا 3 دقیقه هست
از کلیپ 1 تا 4 میگه که این کلیپ ها رو برای کسی نفرستید و تمرین ها رو انجام بدید و .... ( حالا تمرینش اینکه برید و در فلان سوره تفکر کنید و تمرین خاصی نداره )
از کلیپ 5 تا 24 سوره قلم رو ترجمه می کنه و میگه آیه(ون یکاد) اثری در درمان چشم زخم نداره
از کلیپ 25 تا 29 آیه 102 و 103 سوره بقره رو می خونه و ترجمه می کنه
از کلیپ 30 تا 32 آیه 170 و 171 سوره بقره رو می خونه و ترجمه می کنه
از کلیپ 33 تا 38 آیه 79 تا 86 سوره یونس رو میخونه و ترجمه می کنه
در کلیپ 39 میگه اگر به قدرت خدا باور داشته باشی دیگه چشم زخم روت اثر نمی کنه و آیه های زیر( از کلیپ 40 تا 48) که مربوط به قدرت خداست رو می خونه و ترجمه می کنه
در کلیپ 40 تا 48 سوره انعام آیه 17، سوره یونس ایه 107، سوره ملک آیه 1، سوره انعام آیه 61، سوره رعد آیه 16، سوره انبیا 68 تا 70، سوره طلاق آیه 12، سوره فاطر آیه 2، رو می خونه و ترجمه می کنه
درکلیپ 49 میگه انسان ها ضعیف هستند و آیه های زیر رو می خونه و ترجمه می کنه از ضعف انسان
از کلیپ 50 تا 53 سوره حج آیه های 73 و 74، سوره روم آیه 54، سوره یونس آیه 35، سوره یونس آیه 105 و 106 رو می خونه و ترجمه می کنه
از کلیپ 54 تا 70 آیه ها و دعا های محافظ رو می خونه و ترجمه می کنه سوره فلق و ناس، آیه الکرسی، سوره نمل آیات 59 تا 65، سوره کهف آیه 39، حرز صغیر امام جواد، حرز کبیر امام جواد
از کلیپ 70 تا 75 هم میگه که بلاهایی که به سرمون میاد فقط بابت چشم زخم نیست و می تونه بی تدبیری خودمون باشه و میگه چطور دوره رو به دیگران معرفی کنید و بعد جمع بندی می کنه و تموم میشه
کلا حرفش اینکه اگه به قدرت خدا باور داشته باشی چشم زخم ها روت اثر نمی کنه ولی اگر وزن چشم خوردن تو باورات بیشتر از قدرت خدا باشه اون وقته که چشم می خوری کلا همین بود و تمرین خاصی نداره فقط آیات و دعا هایی که بالا نوشتم رو می خونه و ترجمه می کنه فقط همین و حتی نمی گه که این آیات رو باید چند بار بخونی و کلا با ورد و اینجور چیزا مخالفه
در کل توضیح واضحاته و چیز خاصی گیرت نمیاد و تمرین خاصی نداره کلا پولت هدر میره با نصف روزت