2777
2789

من خیلی دعا کردم میشه شما هم دعام کنید که مشکل خونمون رفع بشه 

ارامش زندگیمون رفته 

بلا اومده سرمون 😔 ترو خدا دعا کنید همه چی مثل سابق بشه و ارامش برگرده به زندگیمون مشکلمون حل شه

ترو خدا پیش امام زمان دعام کنید 

ممنونتونم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات فرستادم و حمد خوندم. ان شاالله به حق امام زمان خدا دلتو شاد کنه و حاجت روا به خیر و خوشی بشی. 

اسمم فاطمه. میشه لطفا برای حفظ آبروی من و خانوادم دعا کنی. دعا کن بتونم واقعیت رو ثابت کنم و همه ی حقمو بگیرم.

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

صلوات فرستادم و حمد خوندم. ان شاالله به حق امام زمان خدا دلتو شاد کنه و حاجت روا به خیر و خوشی بشی.& ...

ممنونم الهی حاجتت روا شه برات صلوات فرستادم 

ایشالا امام زمان مشکلتو حل کنه ولی شاید من خیلی معتقد نباشم، دعام قبول نیست دیگه؟😒

نه منظورم این نبود قشنگم 🥲❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم