2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست

اول از کاشهااا بگم 

که کاااااش اینقدر ما آزاد بودیم و قوی که اینجور موقع ها بریم شکایت کنیم و 

کاااااااش ملتمون اینقدر آگاه بودن که بعدش تشویقمون میکردن .....

ولی شما اتفاقی برات اوفتاده که یهو غم و غصه و استرس زیادی روت آوار شده، این یعنی وقتش شده قوی بشی 

هیچ آدمی تو خوشی رشد نمیکنه، من یه دختر مذهبی هستم، همیشه دعا میکردم خدا یه پسر مذهبی قرآن خون اهل روضه و اهل بیت سر رام قرار بده، و هی رشد کنیم با هم و عشق کنیم با اعتقاداتمون، ولی خدا کس دیگه ای رو سر راهم قرار داد که نماز نمیخونه و شاید شاید تو بچگی روضه ای رفته باشه و خیلی موارد دیگع که نگم اینجا و خانواده ای داره که همه تصمیماتشون از روی چشم و هم چشمیه، انگار که از یه گلستون اوفتاده باشم تو فاضلاغ، یعنی همونجایی که نمیخواستم 

از خدا زیاد گله کردم و روزگار سختی گذروندم خیلی شکستم و خورد شدم تا که فهمیدم خدا میگع تو اینجوری باید رشد کنی، جز اولین کارایی که خدا بهم فهموند باید انجام بدم بخشش بود ، چون بخشیدنشون سخت و من بلد نبودم ببخشم و در عین حال خوشحال باشم از بخششم یه دوره از رنجش تا بخششی خدا سر راهم قرار داد، شرکت کردم و سعی کردم ببخشم تو این دوره دخترای زیادی بودن که تلخ ترین خاطرشون تجاوز بوده و اغلب خانواده هاشون این کارو کرده بودن 

بعد این کتابای خودآگاهی خوندم از کتابای دبی فورد بخون حتما، اگر کامنتم رو خوندی و خواستی بخونی بگو تا بهت بگم چی بخونی 

دوره هایی برای خودشناسی و مدیریت خشم گذروندم و خودم رو قوی کردم و هنوز باید قوی تر شم، فهمیدم اول هر کاری خودشناسیه بعد این مرحله برای خودت عزیزتر میشی و به عنوان یه زن قوی میشناسنت، الان علی رغم همه دل شکستن ها توی زندگی مشترکم، میگم خدا رو شکر که انتخابت این بوده، ببخش طولانی شد فقط خواستم بگم هر جا حالت بد شد و زندگی بهت سخت گذروند ، اونجا جا و وقتیه که خدا برات گذاشته و ازت میخواد قوی بشی

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
همین میگم دیگه چرا انقدر بقیه قصد تجاوز دارین نسبت به شما کجا زندگی میکنین مگه

عزیزم‌حالا من نخاستم‌این بحث بیارم وسط ولی خداروشکر چهرم خوبه بعدشم‌خیلیا هستن چندبار این اتفاق افتاده ولی من دفه اول خدا نجاتم داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌حالا من نخاستم‌این بحث بیارم وسط ولی خداروشکر چهرم خوبه بعدشم‌خیلیا هستن چندبار این اتفاق افتا ...

دوروبر خیلی دختر خوشگل میبینم دلیل نمیشه برا تجاوز اونم هرسال 

دوروبر خیلی دختر خوشگل میبینم دلیل نمیشه برا تجاوز اونم هرسال 

عزیزم‌شما از دنیای دوز و بر خبر نداری؟شاید با این طرز تفکر کسی جرات نکرده بات درددل کن از ناشناس مخای منو بخوری

عزیزم‌شما از دنیای دوز و بر خبر نداری؟شاید با این طرز تفکر کسی جرات نکرده بات درددل کن از ناشناس مخا ...

نه اتفاقا شغلم جوری بوده ک زیاد با اطرافیان در ارتباط بودم فقط خیلی بدم میاد کسی خودشو باهوش بدونه بقیه رو بذاره سرکار یه بچه تاپیک هات بخونه میفهمه چه خبره