2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی باور کن میفهممت، دوستان باور کنید آدم تو اون لحظه یه حس چندشی میگیره ولی نمیتونه هیچ غلطی بکنه

یکی از دوستامم از قضا روز تولدش از پشت دست مالی شده بود اون خیلی حالش بد بود 

ببین خیلی کار خوبی می‌کنی که میری باشگاه

کتاب هم حتما بخون وای روانشناسی نباشه بهتره که رمان باشه( آدم تو زمان افسردگی با کتاب روانشناسی افسرده تر میشه) 

فیلم هم ببین ( میتونی برای شروع از فیلم میان ستاره ای استفاده کنی) 

با هیچ کس هم در میان نزار این موضوع رو اصلا، وای میتونی اینجا به صورت ناشناس بگی یا بری پیش تراپیست 

امیدوارم حالت بهتر بشه🌱🦋

۱۸

ببخشید یه سوال!؟ فکر کنم سنتون رو اشتباه گفتید!!! چون سال ۹۹ شما ۱۷ ساله بودین و قاعدتا الان باید ۲۰_۲۱ ساله باشید.

و شما که طبق گفته های خودتون روش مقابله با تحاوز و کارهایی ک بعد تجاوز باید کرد رو‌آمپزش دادین ،چرا واسه خودتون عمل نکردین؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ببخشید یه سوال!؟ فکر کنم سنتون رو اشتباه گفتید!!! چون سال ۹۹ شما ۱۷ ساله بودین و قاعدتا الان باید ۲۰ ...

بله دقیقا اونجا هم گفتن یکی میخواسته بهش تجاوز کنه ک خداروشکر نتونسته اونم سال ۹۹ کلا چرا انقدر سو قصد نسبت بشما هست

اره عزیزم یکسال گذشنه من با هیچکس حرف نزدم فقط یکی از دوستام ک بعدش ک بحثمون شد تیکه میپروند بهم

اخه سال ۹۹ گفتی بازم یکی میخواسته تجاوز کنه ک نتونسته بعدش آموزش بعد تجاوز دادی آیا علم غیب داشتی؟

عزیزم بە زور چطور میشە؟ چرا تو شرایطش قرارگرفتی؟ مگە بەزنجیر بستە بۆدنت؟ منظورم اینە خودتو قربانی ...

عزیزم فقط امیدوارم تو شرایطش قرار نگیری تا درک کنی♥️

ببخشید یه سوال!؟ فکر کنم سنتون رو اشتباه گفتید!!! چون سال ۹۹ شما ۱۷ ساله بودین و قاعدتا الان باید ۲۰ ...

چون من تو شک بودم ترس کل بدنم گرقته بود نتونستم کاری کنم ن الان واقعا ۱۸ سالمه اونموقع کمتر میگفتم