2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست

اجی من همسن خودتم افسردگی دوقطبی شدیدی تجربه کردم الانم خوب نیستم 

میفهمم چی میگی می‌دونم چقدر واسه دختر نوجوون سخته افسردگی با گوشت و پوست درک میکنم 

ولی میتونی روی من حساب باز کنی باهم حرف بزنیم یکم از درد هامون کم بشه 

هرجور راحتی می‌خوام بگم اگه کسی رو نداری من حاضرم تک تک صحبت هات رو گوش کنم و واسه ارامشت دعا کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ازش نگذره عزیزم الهی به زمین گرم بخوره تیکه تیکه بشه💔 ببین نزار نفس راحت بکشه! منم دهه هشتادیم ...

۲۳ سالش بود و اره مجرد بود میدونی یکسال میگذره چجوری میتونم‌کاری کنم

از کی؟؟؟؟

از‌کسی‌که‌اونجا‌بود‌،رهگذر‌‌فریاد‌میزد

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
از کی؟؟؟؟

خودش آقاس 

درک نداره

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
زور مرد رو دیدی؟ اگر ندیدی برو از خدا طلب بخشش کن بخاطر قضاوتت امیدوارم هیچوقت تجربه نکنی وقتی طرف ز ...

تازه ورزکار هم بود یه بازوش اندازه کل هیکل منه اخه چیکارش میکردم

زور مرد رو دیدی؟ اگر ندیدی برو از خدا طلب بخشش کن بخاطر قضاوتت امیدوارم هیچوقت تجربه نکنی وقتی طرف ز ...

من‌خودم‌پسرم‌‌میدونم‌زورش‌با‌زن‌خیلی‌فرق‌داره

قضاوت نکردم‌که

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
۲۳ سالش بود و اره مجرد بود میدونی یکسال میگذره چجوری میتونم‌کاری کنم

شمارشو پیدا کن بگو قرارع ازت شکایت کنم نمیزارم آب خوش از گلوت پایین بره نمیزارم آرامش داشته باشی سایه نحس میشم رو زندگیت تهدیش کن اکرم گفت لوت میدم بگو بوم بده ترسی ندارم فقط هر جا رفتی هر لحظه مراقب خودت باش عزیزم رو سرت نابودت کنن‌

اسی نترس نمیتونه لو بده چون آبروی خودش در خطره ولی حتما سلیطه باش 

یا اینکه یه کار دیگه هم میتونی بکنی واسه انتقام سخت

اسی  فراموش کن  و از این به بعد  مواظب خودت باش  غیرت داشته باش  نزار  ...

واس عزیزم‌چرا فک میکنی من خودم خاستم بم دست بزنه فرق تجاوز و رابطه با رضایت نمیدونی؟

حداقل نمیتونین دلداری بدسن زخم زبون هم نزنین لطفا

متاسفم ولی‌زخم‌زبون‌نیس‌که‌‌من‌باور‌دارم‌که‌یک‌دختر‌میتونه‌جلو‌پسر‌وایسه‌اگر‌شجاع‌باشه

امیدوارم دیگر مواظب سلامتی اون باشید

میدونم‌سخته‌ولی‌زیاد‌ناراحت‌نشید

استارتر ناراحت نشو منم شوهرم تو نامزدی وقتی خواستم ولش کنم به شکل وحشتناکی بهم تجاوز کرد 😞😥 ولی وا ...

بعد نگو که موندی باهاش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...