2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
منظورش این این ازمایش باید برداشته شه جون پسری ک با ۱۰۰ نفر بود دنبال دختر دست نخورده میگرده خدا گفت ...

خدا جوابشون رو میده تمام کسایی ک تا الان دنبال نامه بکارت بودن و گناه کردن واسه چیزی ک واجب نیست گناه کردن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
17 یا 18 نمیدونم دیگه ولی زد زندگی منو خراب کرد آخه کدوم آدمی با همخونش اینکارو میکنه

من فک کردم ۸ یا ۹ ساله بوده..😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت شما باید چه کار میکردی ک این اتفاق نیفته و کاری نکردی؟؟نمیدونم طرف چه نسبتی باهات داره..من بو ...

خب همین انگار من قدرتی داشتم‌جلو این اتفاق بگیرم

مرسی ککمکم کردی:)))امیدوارم کل زندگیت خوش باشی

قول میدی؟ قول میدی از الان.6.44دقیقه شروع به کمک کردن به خودت کنی؟ 

خودتوببخش.. بدنتودوست داشته باش.. حتی باسنتو🥺

قوی باش.. بجنگ... نزار پیرت کنه تو جوونی

هروقت کمک خواستی به من بگو

نه من کوچیک بودم اون بزرگ بود 8 سال اختلاف سنی داره با من

واقعا ناراحت شدم ولی دیگه بهش فکر نکن.بعدش چه کار کردی اگه بازم باهاش تو خونه تنها میشدی.

دخترخاله من بچه بوده داداششم ۴سال ازش بزرگتر بوده یعنی حدودا پسرخالم ۹سالش بوده یه روز باهم تنها میشن میگه بیا اونجای همو ببینیم دخترخاله منم ک بچه بوده و نشون میده بعد میگه خب حالا تو باید نشون بدی پسرخالم فقط شلوارشو درمیاره خلاصه دخترخالم میره به مامانش میگه ک اون نشون من نداد خالمم کلی کتکش زده بود

واقعا ناراحت شدم ولی دیگه بهش فکر نکن.بعدش چه کار کردی اگه بازم باهاش تو خونه تنها میشدی. دخترخاله ...

هیچی از استرس میمردم تا مامانم اینا بیان خونه و نمی‌رفتم جلوی دیدش ولی دیگه کاری باهام نداره اما هنوز ترس توی وجودمه

خب همین انگار من قدرتی داشتم‌جلو این اتفاق بگیرم

نامزدی چیزی نداره؟البته شاید اونم وقتی شما بخوای ازدواج کنی تلافی کنه ولی میتونی ماشینشو خط خطی کنی یا نمیدونم یه جوری ک آدم حرصش خالی شه

هیچی از استرس میمردم تا مامانم اینا بیان خونه و نمی‌رفتم جلوی دیدش ولی دیگه کاری باهام نداره اما هنو ...

هنوزم مجرده؟به نظرم برو درو قفل کن در اتاقتو.ولی فکر کنم پشیمون و شرمنده هست.ببخشید اینو میپرسم اگه دوست داشتی نگو فقط بهت دست درازی کرد یا بیشتر؟

من اون آدمو هر روز می بینم  یادمه یه بار مامانم میخواست بره مراسم یه نفر خونشون هم توی محله بو ...

یعنی چی ک خبر داشتی؟مگه قبلش بهت گفته بود ک بهت نظر داره؟

هنوزم مجرده؟به نظرم برو درو قفل کن در اتاقتو.ولی فکر کنم پشیمون و شرمنده هست.ببخشید اینو میپرسم اگه ...

آره ، اتاقم قفلش خراب شده نمیتونم برم ولی وسط خونه یه دیوار هست که اون ور مشخص نیست میرم روی اون مبل میشینم اونم بیشتر وقتا توی اتاقشه

نه دیگه کاری نکرد یعنی هنوز دخترم ولی روحیم داغونه اگه آدم غریبه بود زودتر فراموش میشد ولی هرروز جلوی چشممه

مثلا راهکار الان میدن توش کیفت همیشه کاندوم باشه حتی اگه مجردی چون یک موقعه خدایی نکرده بهت تجاوز شد ...

یعنی بیای بهش بگی بیا کاندوم بذار؟

چرا ما باید تو شرایطی قرار بگیریم ک مجبور شیم تسلیم بشیم.این کسایی ک قربانی هستن فقط والدینشون مقصرن اگه اونا حواسشون بود ک دخترشون رو تنها نذارن یا پسرشون رو با کوچیک تر از خودشون تنها نذارن هیچ وقت آسیب نمیدیدن