2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست

من هم میترسم هم خجالت میکشم به خانوادم بگم یا اگه حرفامو انکار بکنه و بگه دروغ میگم چی یا به دروغ بگه تقصیر خودش بوده 

اصلا اگر خانوادم قضاوتم کردن و گفتن حتما خودت کاری کردی چیکار کنم؟

ولش کن من باید تو همون بچگی میگفتم الان دیگه نمیشه واقعا

میفهمم ولی درست نیس مثلا ما به کسی که تجاوز شده باید بگیم بره قرص پیشگیری از ایدز قبل ۳ روز رو بخوره ...

خدا نامزدت رو هزار سال بالا سرت نگه داره صاحب بچه های ناز بشی بانوی قوی 

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکش کنم من میدونم ک با داشتن خواهری مثل تو حالش خیلی خوبه میتونی کمکش کنی

نظر لطفته عزیزم❤❤❤

همدیگه رو دعا کنیم..

ان شاءالله بهترینها نصیب وجود پاکت بشه❤❤❤

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

ببین یه روز که تنهایی بلند توخونه صحبت کن

من یه بغض داشتم حدود10سال باهام بود یه جورایی مثل تو بود این بغض و کینه داشت نابودم میکرد

میدونم مسخره س ولس خودمو تو جلسه دفاعیه دانشگام فرض کردم درست جلو استادان و آدمایی که نمیشناختم

باهاشون حرف زدم گریه کردم جیغ زدم جوابشونو  دادم

بعد که صحبتام تموم شد 70.80درصد حالم بهتر شد

انگار نیاز داشتم با آدمای غریبه ای که رودربایسی داشتم حرف بزنم که ترکیده بشه

راه دیگه یه کاغذ خط خطی کن

سازمان جهانی بهداشت تاییده کرده بکارت وجود نداره حالا ما چرا بخواییم روش مانور بدیم خیلیا که قربانی ...

اصلا فرض کن باشه.به نظر شما خدا چنین چیزی رو قرار داده که به دخترای پاک شک کنیم؟تهمت بزنیم؟

برای کاری ک اصلا واجب نیست به عورت یه خانم نگاه کنیم که خودش گناهه؟اصلا به فرض یکی قبلا زنا کرده و توبه کرده خدا میگه اگه اون زن به بقیه بگه چه کار کرده خودش گناهه چون از نظر خدا اعتراف به گناه خودش گناهه بعد بقیه میخوان به خودشون اجازه بدن ک بدونن اون زن چه کار کرده؟این کار سرتا پاش گناهه

هدف کمک کردن بود چه به شما و اون خواهر دیگه

تو انگار اصلا حالت خوب نیست با این تاپیکای مسخره ای ک زدی تو این ۹ ساعت.واسه همین کاراته ک کسی دوستت نداره اینجا سایت زنونه است.اینجا دنبال درد و دل با کسی نباش

اصلا فرض کن باشه.به نظر شما خدا چنین چیزی رو قرار داده که به دخترای پاک شک کنیم؟تهمت بزنیم؟ برای کا ...

منظورش این این ازمایش باید برداشته شه جون پسری ک با ۱۰۰ نفر بود دنبال دختر دست نخورده میگرده خدا گفت زنان پلک با مردان پاک نمیشه ک اینجور ب سخصبت زن توهین میس بگی بریم ازمایس

وقتی بهشون میخای راهکاری بدی واسه سبک شدن بعصی هاانقدر درکشون پایینه فکرمیکنن داری سواستفاده میکنی

تو کسی اذیت نکن دنیای واقعی نمیخاد سایت زنونه بری فضولی کسی ب کمک شما احتاج نداره

من الان چیکار کنم واقعا وقتی همیشه جلوی چشممه و نمی تونم کاری کنم آخه آدم چقدر میتونه بی رحم باشه که ...

چند سالش بود؟ببین به نظرم پسربچه ها وحتی دخترا تو یه سنی کنجکاوی جنسی دارن و مقصر مادره که دخترشو پیش پسرش تنها میذاره