2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که اصلا آرایشگاه زنانه رو به طور رسمی قبول نداشتند و میگفتن باعث تهاجم فرهنگی میشه ،عروس و داماد ...

عزیزم باور نکن 

چیزی و که به چشم ندیدی 

ما شمال با یه خانواده آشنا شدیم 

خانمه  گفت راست میگن  کردها  سر دختراشون  رو میبرن 

منم گفتم  بله  راست میگن   من الان بدون سر درخدمت هستم🤣

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
از اونجایی که در همسایگی خونه عموم چندخانواری ساکن هستن و همه اهل خلاف و پدرسوخته بازی هستن و یه محل ...

ی سوال بپرسم😶 

خونه عموتون تو سیستان و بلوچستانه؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
عزیزم بنظرتون بیسوادی خوبی و بدیه یه ادمو نشون میده نمیدونم ما چرا همه چیو توی باسوادی میبینیم از س ...

عزیزم من گفتم اونجا شرایط اینطوری ایجاب کرده 

اون بندگان خدا خودشون که انتخاب نکردن 

کسی هم که بیسواده هیچ وقت آدم بدی نیست

ولی من میگم محیطی که از امکانات فاصله گرفته خواسته یا ناخواسته یه ناهنجاری ها در اون محیط و مردمش  رخنه میکنه

الان یه محله هایی هم تو شهرها هست که یه قماش خاص فقط مایلند اونجا زندگی کنند.

میخواستم به این دوستم بگم اون آقا واسه ازدواج با یکی مثل خودش وعقایدش مناسبتره

کجایی هستی شما ؟  سیستان که شما گفتی رو شنیدم. زاهدان که اسی گفتو نمی‌دونم کجاعه. جالب بود برا ...

من مشهد😁

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

عزیزم  ازدواج خیلی مهمه تا یه مدت رفت و آمد نکنی هیچی دستگیرت نمیشه هر آدمی یه جوری هستش با اخلاق و رفتار متفاوت که تا باهم نباشی از عیب ها و خوبی هاش دستت نمیاد 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️