2777
2789
عنوان

رفتم بیرون با پسر خالم.....

840 بازدید | 28 پست

منو پسر خالم تو مرحله آشنایی هستیم تا حالا چنین صحبت می کردیم تو چت همش قربون صدقش میرم سعی می کردم به خودم تلقین کنم که دوستش دارم اما وقتی امروز رفتم باهاش بیرون تازه فهمیدم دوستش ندارم چکار کنم..... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای ازدواج فامیلی همیناش بده الان دوسش نداری بهم بزنی باهاش پسفردا با یکی دیگه ازدواج کنی اونم با یکی دیگه ولی خیلی ضایعه که یمدت قربون صدقه هم میرفتین اصن یجوری میشه ادم

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

[QUOTE=304635507]وای ازدواج فامیلی همیناش بده الان دوسش نداری بهم بزنی باهاش پسفردا با یکی دیگه ازدواج کنی اونم با یک ...[/QUOTE

به خداااااا گفتم قربون صدقش برم شاید یهویی عاشقش شدم اما نشدم😢😢

چی جوری خیلی رابطه نزدیکی باهم داریم چشم تو چشم میشیم

ب خودش تو تنهایی بگو 

بگو واقعا مث داداشمی و نمیتونم طور دیگه و ب ی عنوان دیگه بپذیرمت لطفا ی جوری ب خاله بگو ازم ناراحت نشه🥲

چی جوری بگم؟ دلم نمیاد دلشو بشکونم 

هر کاری میکنی اول مراقب دل خودت باش  

از یه بزرگتر که بهش اعتماد داری هم میتونی کمک بگیری 

اگه گفتن صبر کن و علاقه به وجود میاد باور نکن... 

این نشونه ها رو جدی بگیر

ب خودش تو تنهایی بگو  بگو واقعا مث داداشمی و نمیتونم طور دیگه و ب ی عنوان دیگه بپذیرمت لطفا ی ...

دلش می‌شکنه😢😢 من همیشه بهش می گفتم که اگر رابطه مون سر هر چی به هم خورد باید برگردیم مثل قبل اونم آنقدر ناراحت میشدم می گفت من از صبح تا شب دارم مثل سگ کار می کنم که زندگیمونو بسازم وقتی کلمه زندگیمونو میگه دلم آتیش می گیره واسش