2777
2789

دردسرای بعدشو هم قبول کنید؟

۱. تجاوز

۲. مزاحمت های زیاااااد

۳. حسادت زن هایی که با شما رقابت میکنند

۴. اخراج شدن از کار بخاطر حسادت و زیرآبی همکارها

۵. بعضی جاها راهتون نمیدن واسه کار

۶.معمولا خانم ها دوست ندارن باهاتون رفت و آمد کنن مخصوصا اونایی که متاهلن

۷.همیشه تحت نظر هستید تحت تعقیب هستید یا مثلا گوشیتون ممکنه هک بشه احساس امنیت ندارید

۸.چشم زخم و دردسرای اون

۹.پشت سرتون حرف زیاد زده میشه

۱۰.بقیه اش با شما

چه‌دردسرایی براتون درست شده؟

لطفاً روش خوب فکر کنید بعد جواب بدید

🤍

نه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجاوز ربطی به قیافه نداره

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

نه قبول نمیکنم قیافه معمولیه جذاب بهتره

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

نه

ولی الان خوشگل زیاد شده؛دیگه کمتر پیش میاد همچین اتفاقاتی بیفته برای کسی اونم صرفا بخاطر چهره اش

شاید دلیل دیگه ای داشته باشن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که 💩خاصی نیستیم این مشکلاتو کم بیش داریم دیگه واااای به اون روز 

نه بابا چهره تهش لای خاکه میخام چکار

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

من از نظر ظاهری جزو گروهای خیلی خوشگلم

بعضی از این دردسرارو دارم بعضیاش رو نه ولی 

اما کلا بگم آدم قیافش معمولی باشه و اخلاقش خیلی خیلی جذااااب باشه تو زندگیش خپشبخت تر هست نسبت به کسی که خوشگله ولی اخلاق معمولی داره. پس دومی رو ترجیح میدم