2777
2789
عنوان

تو باشی چی میکنی

90 بازدید | 19 پست

۷سال یه نفرو خواستم اما خانواده ها نزاشتن و جدامون کرد...البته اونقد اذیت کردن ک پسره ک کلی دوسم داشت مجبور شد پا پس بکشه و اینم بگم با اینکه هر کاری هرکاری واسه داشتنم کرد ولی اخرش با دعا کاریش کردن ک ماه آخر بالاخره اون گفت نمیزارن بهم برسیم و تمومش کنیم و با وجود تمام التماسای من رفت

بعد اون یکساله با یه اقایی درارتباطم ک بهش شدیدا وابسته ام،گفت گذشتم واسش مهم نیس و قراره چن روز دیگع بیاد خواستگاری

اونم قبلا یکبار شکست خورده و طرفش ولش کرده

شغل کارمندی داره و ماشین..

حالا عشق اولم شنیدم خانوادشو ب زور راضی کرده و همین روزا قراره بیاد جلو

الان بنظرتون چکار کنم؟

با اینکه من ب این دومی قول دادم و واقعا خودمم بهش وابستم و نمیتونم بی وفایی کنم اما میترسم بعدا همش خودمو سرکوفت بزنم ک چرا عشقمو رد کردم

اینم بگم عشق اولم شغل ازاد ولی باباش خونه ماشین بهش میده

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....

نمیتونم بگم کدومو در چ حد دوس دارم

ولی فکر اینکه کارم بعد ۷سال با عشقم جور شه و خودم ردپا بزنم سخته واسم

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه هنوز فکرت پیش اون بود چرا پای این بیچاره رو کشیدی وسط  تکلیفتو با خودت معلوم کن بعد😒

حتی یه درصد فکرشو نمیکردم برگرده

قرار نبود برگرده

بعد خب منم قرار بود ازدواج کنم باللخره

فقط شنیدی یا مطمئنی میخواد بیاد؟؟

بنظرم با اونی که زودتر مياد جلو برای ازدواج،پیش برو

یا اینکه به دومی بگی یکم به خودمون بیشتر فرصت بدیم و تا اون موقع ویژگیای خوب و بد هردو رو ليست کن ببین با خودم خوشبخت تر میشی 

فقط شنیدی یا مطمئنی میخواد بیاد؟؟ بنظرم با اونی که زودتر مياد جلو برای ازدواج،پیش برو یا اینکه به ...

خب بر اساس شنیده ها مطمینم میاد

ولی مرددم

کاش نیاد

کاش تو همون گذشته زخمش رو قلبم بمونه

در ضمن چقد داستانت شبیه منه🥹

منم میخواستم با پسری که دوسم داشت و دوسش داشتم ازدواج کنم ولی خونوادش راضی نبودن و اونم بعد کلی گریه و ناراحتی کم کم از ازدواج با من دلسرد شد و الان کلا رفته🥹

بنظرت برمیگرده؟؟

در ضمن چقد داستانت شبیه منه🥹 منم میخواستم با پسری که دوسم داشت و دوسش داشتم ازدواج کنم ولی خونوادش ...

چن وقته رفته؟

در ضمن چقد داستانت شبیه منه🥹 منم میخواستم با پسری که دوسم داشت و دوسش داشتم ازدواج کنم ولی خونوادش ...

فامیل بود؟چرا خانوادش راضی نبود؟

واقعا دوست داشت؟

اخه مال من خیلیییی دوسم داشت یه کارایی کرد ک باورت نمیسه  ولی راصی نشدن و بالاخره با دعا یک شبه عوضش کردن

چن وقته رفته؟

۶ماه پیش اومدن خواستگاری و بعد گفتن موافق نیستن 

۵ماه بعد هی کات و بازگشت داشتیم

همشم من کات میکردم چون میگفتم ازدواج، اونم میگفت نمیتونم خانوادمو راضی کنم

الانم بیشتر از ۴۰ روزه قطع ارتباط کامل کردم‌ 

فامیل بود؟چرا خانوادش راضی نبود؟ واقعا دوست داشت؟ اخه مال من خیلیییی دوسم داشت یه کارایی کرد ک باو ...

از کجا معلوم باز تو زندگیتون فتنه نندازن؟

بگو اولی چه ماهیه دومی چه ماهیه😂😂 

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
۶ماه پیش اومدن خواستگاری و بعد گفتن موافق نیستن  ۵ماه بعد هی کات و بازگشت داشتیم همشم من کات ...

خب وقتی واسه ازدواج راضی نشن میخواییش چکار

بعدشم تلخه این حرف ولی مطمئن باش بالاخره میره طرف خانوادش

اینو من بعد۷سال تجربه میگم..کسی ک یه دقیقه بی من نمیتونست

میشه بپرسم بچه کجایی

از کجا معلوم باز تو زندگیتون فتنه نندازن؟ بگو اولی چه ماهیه دومی چه ماهیه😂😂 

ماهش مهمه مگه؟خخخ

فامیل بود؟چرا خانوادش راضی نبود؟ واقعا دوست داشت؟ اخه مال من خیلیییی دوسم داشت یه کارایی کرد ک باو ...

نه،دوران کارآموزی منو ديده بود همون موقع شیفته شده بود خواست بیاد خواستگاری گفتم نه،بعد ۳سال دوباره اومد سراغی ازم بگیره،این بار منم دیدمش خوشم اومد

دوماه ارتباط داشتیم که اومدن خواستگاری 

دلایل مخالفت:ديدگاه سیاسی و عقیدتی خونواده هامون یکم متضاده،اون و پدرش کیس مذهبی تر میخوان،مادرشم عروس کارمند یا معلم ترجیح میده

انقد دوسم داشت که برام زار میزد گریه میکرد

اولین عشق عاطفی عمیقش بودم