2777
2789
عنوان

خیانت شوهر و پرویی بیش از حدش

293 بازدید | 16 پست

یمدت سیمکارتش تو گوشی من بود حالا من سیم خودمو انداختم ولی مخاطب هم اونم میاد بالا برام الان نوشته ج ۱ به روبیکا پیوست نگا کردم پروفایل ی دختر ک ورزشکار بعد رفتم به شوهرم نشون دادم میگم خجالت نمیکشی گوشیش انداخت اونور داد و بیداد ک دیگ سرکارم نمیرم تا از گشنگی بمیرین هی گیر بهم میدی تو گوشی توعه من ج بدم گفتم مخاطب توعه . بعد میگ پامو از همه جا بریدی بخاطر تو نمیتونم با کسی رفت و امد کنم کلی داد و بیداد دیگ از ی ادم معتاد چ انتظاری میشه داشت رمز گوشیش و نمیده یا اصلا دستم نمیده ولی من رمزشو یواشکی دیدم بلدم تو اینستاش پر رقص و ... ی عالمه خاله و دختر فالو داره به اینا ک خودشون نشون میدن کامنت گذاشته جوون عجب چیزی حالا اینا بماند من زیاد گیر بهش نمیدم مثل بچه های دوسالس میگ من هر کاری میکنم تو حق نداری دخالت کنی گفتم طلاقم بده برو هر گوهی میخای بخور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بگو با چه رویی میری میگی جووون...

میگم داد و بیداد میکنه میکوبه تو سرش گوشی و پرت میده طلبکارم میشه عن عاقا دیگ قیدشو میخام بزنم معتاد بدبختو هزار عیب داره تا بحثمون میشه رو من عیب میزاره

با کدوم پشتوانه قهر کردم گفته دخترتو نمیخام به بابام . باز اوردن گذاشتنم سر خونه زندگی

عزیزممممم.۹۰درصد زنایی که تو زندگی نکبت بارشون میمونن و دم نمیزنن بخاطر همین بی پناهیشون هست .اگه شرایط طلاق نداری اصلا به بچه دار شدن فک نکن و از فردا برو دنبال یه کاری یا هنری