2777
2789
عنوان

عرق کاسنی هفته های آخر بارداری

5359 بازدید | 24 پست

سلام دوستان هفته آینده خدا بخواد زایمان دارم، عرق کاسنی بخورم واسه اینکه زردی نگیره؟؟؟؟ چقدر بخورم ؟ هرشب ؟ یا نه زیاده

لطفا تجربه هاتونو بگید🙏🏻🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سه روزه کف پاهام داغ میشه، اصلا اینطوری نبودم به شدت گرمم میشه خطرناکه؟

طبیعیه فکر کنم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

دقیق یادم نیست فکر کنم روزی یه فنجان کوچیک

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من چند هفته آخر

خاکشیر مبخوردم 

پسرم زردیش خیلی پایین بود

فکر کنم ۸ یا ۱۱ بود

تا ۱۰ روزگی هم از بین رفت 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

والله خواهرشوهر من سه ماه آخر هر شب یه لیوان میخورد ولی چه فایده بچه ش تا سه ماهگی زردی داشت 

من خودم آبغوره میخوردم هرروز دوست داشتم دخترم الان سه ماهشه الحمدالله زردی نداشت تو خواصش نوشته بود باعث میشه نوزاد زردی نگیره حالا نمیدونم تاثیر اون بوده واقعا یا نه

زهد ریایی،جهل مقدس...
من چند هفته آخر خاکشیر مبخوردم  پسرم زردیش خیلی پایین بود فکر کنم ۸ یا ۱۱ بود تا ۱۰ روزگی ه ...

من دیگه کلا ده روز زمان دارم ،خدا کنه نداشته باشه زردی

هرشب خوردنش ضرر نداره ؟

من ماما همراه گرفتم بهم گفت هر روز شربت خاکشیر وگلاب بخور الان چند روزه میخورم.برای اینکه هم زایمانت ...

کی زایمان میکنی بسلامتی؟

شربت خاکشیر و گلاب رو احتمالا واسه زایمان راحت گفته

معده آدم سوراخ میشه آخه با آبغوره

وایی من عاشقش بودم شیشه‌شو قایمکی از شوهرم سر میکشیدم میترسید حالم بد بشه 

تو سالاد تو خورشت یا خالی با خبار با کاهو با نمک همه مدله میخوردم 

زهد ریایی،جهل مقدس...