2777
2789
عنوان

آزمایش منفی ولی بی بی مثبت

89 بازدید | 9 پست

سلام خانومای عزیز من فردا موعد پریودیمه 

۳ روز قبل از پری بی بی چکام مثبت شد ولی آزمایش منفی  دیشب خیلی درد داشتم جوری که کلافه شده بودم  زیر دلم تیر میکشد  ران هام تیر میکشید سر درد داشتم بدجور و حالت تهوع و ...‌و یکم بالای نافم تیر میکشید

امروز خیلیی زود به زود دستشویی میرم شاید کمتر از نیم ساعت یک بار   الان ترشحات واژنم یکم سفیده ولی ابکی و چسبناک دلیلش ی می تونه باشه؟ لطفا راهنماییم کنید و اینکه شما کسی رو میشناسید که آزمایشش منفی باشه ولی باردار باشه؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

باید صبر کنی از پریودت بگذره ازمایش که دقیقه ولی بازم ببین از پریودت میگذره بعد ازمایش بده

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
باید صبر کنی از پریودت بگذره ازمایش که دقیقه ولی بازم ببین از پریودت میگذره بعد ازمایش بده

ممکنه باردار باشم ولی الان نشون نده؟🥲

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه باردار باشم ولی الان نشون نده؟🥲

والا نمیدونم ولی هرکیو دیدم منفی بوده ازمایش درست بوده ولی شما بهش فکر نکن زود بی بی زدی زودم رفتی ازمایش..مارک بی بی چک چی بود؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دوست داری باشی؟؟

اوهوم 

ازمایش دقیق تره

امکان داده خطا بده؟

والا نمیدونم ولی هرکیو دیدم منفی بوده ازمایش درست بوده ولی شما بهش فکر نکن زود بی بی زدی زودم رفتی ا ...

Vitasign