2777
2789

پسره میگه ۱۱۴ تا سکه میتونم بدم بابام هم میگه باید حق طلاق و بگیری (چون بابام مهریه بیشتر مد نظرش بود )

حالا خواستگارم میگه من مشکلی ندارم اما خونوادم قبول نمیکنن و بد میدونن😑الان من چه کنم 

پسرع میگه حق طلاق و به زن بدی فقط برای زن هست و مرد ندارع آخه من بهش گفتم اینجوری مساوی میشه 

هم مرد داره هم زن 

حالا کدومش درسته خانما حرف من یا اون ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق طلا دیگه چیه عزیزم . کوتاه بیا لطفا . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تو پشت بابات و بگیر .اگ بخاطر چن تا سکه یا حق طلاق قراره بکشه کنار از همین الان بره بهتره .کوتاه نیا بزاررخودش و ثابت کنه .از الان بخاطر حرف خانوادش و این و اون قبول نمیکنه مطمعن باش بعد ها هم ادامع میده ب این کارش

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

حق طلاق چیه مدشده.والا سمت ما انقدرراحت جدامیشن خونوادهها نمیفهمن دخترخالم بعدیکسال فهمیدیم جالبه شوهرش میاد ملاقات  بابابزرگم میاد.ادم درست انتخاب کن درگیرحاشیه مهریه و حق طلاق نباش میدان جنگ که نمیری ازدواجه

به عنوان یه خانم تایید میکنم که آقایون به هیچ وجه نباید جق طلاق رو بدن به خانما زنای الان زن زندگی نیستن بابا دو روز دیگه بهشون بگی بالا چشمت ابرو عه میره اگه حق طلاق داشته باشه میره طلاق میگیره هم خودشو بدبخت میکنه هم شوهر بیچاره اش رو 

ولی به نظر من سعی کنی مهریه بیشتر بگیری مهریه پشتوانه خانومه خیلیم بهتر از حق طلاقه والا

نمیدونم ولی قبل ازدوج بصورت کتبی و محضری تمام مجوز های حقوقت رو بگیر مثل حق اشتغال حق حضانت فرزند حق طلاق حق سفر حق تحصیل اینا خیییییلی مهمه به خدا قسم مهمه مهمتر از مهریه‌اس که مردا هیچ مهریه‌ای نمیپردازن آخرشم

حق طلاق چه صیغه ایه این روزا مد شده؟ اه انگار از اولش میخوای جداشی🤦‍♀️

این روزا واجبه دیگ ب هیچکس اعتباری نیست .طرف اگ از رفتار خودش مطمعن باشه حق طلاق میده ب زنش.

هیچ زنی از زندگی خوشش فرار نمیکنه و ب طلاق فکر نمیکنع .

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..