2777
2789

فک کنید بعد نزدیک هشت سال جواب انتقالیمون اومد که برگردیم شهرمون

هنوز یه روز پامو تو شهرمون نذاشته بودم که مامانم آنژیو شدو بعدم عمل قلب و الان دقیقا نزدیک یک ماه مامانم گرفتار بیمارستان الانم که آی سیو بستریه نمیدونین هر سری که میرم میبنمش انگار یکی خنجر تو قلبم فرو میکنه.. آرزو میکردم ای کاش من رو اون تخت لعنتی جای مامانم بودم

اینقد به خدا و ائمه توسل میکنم هر روزم شده دعا و گریه زاری الان وضعیت قلبش خوبه فقط ریه اش عفونت کرده نفس تنگی داره پرستار بهم گفت وضعیت ریه اش خوب نیس ولی خب تمام کارای درمانی براش انجام میدیم

ازتون خواهش میکنم با قلبای پاکتون شما برام از خدا بخواین التماستون میکنم 😭

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

نگران نباش عفونت ریه زود رفع میشه تقریبا یه هفته طول میکشه . 

انتقالی هم حکمت خدا بوده که بتونی کمک حالشون باشی اگر دور بودی و مجبور بودی پا در هوا باشی بین دو شهر بیشتر غصه میخوردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اگه متنو میخونید حتی یه صلواتم میدین همینجور نرید یه لایک کنید بدونم کنارمین😭

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

ببخشید میدونم حالتون خوب نیست خدا مادرتون شفا بده،  ولی چ ربطی داره انژیو مادر به انتقالی،  خب برای جلوگیری از بیماری های قلبی به جز ژنتیک که نمیشه کاریش کرد باقیش دست خوده ادمه 

انشالله خدا شفاش بده و سلامت برگرده پیشتون

قربونت برم ممنون عزیزم 

عزیزم به خدا توکل کن. مامانتم خوب می شه نگران نباش. به این فکر کن که حکمت خدا بوده که درست توی همین ایامی که مامانت بهت احتیاج داره، کارت درست شه بیای پیش مامانت. ایشالا مرخص می شه ازش پرستاری می کنی تا خوب خوب بشه. 

کاش اگه متنو میخونید حتی یه صلواتم میدین همینجور نرید یه لایک کنید بدونم کنارمین😭

من هستم هر چقدر دوست داری باهام حرف بزن تا اروم بشی 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
ببخشید میدونم حالتون خوب نیست خدا مادرتون شفا بده،  ولی چ ربطی داره انژیو مادر به انتقالی، &nbs ...

منظورم اینه هفت هشت سال زندگیم اونجوری بود یا دور از مادر یا تو غربت و سختی تازه دلم خوش بود دارم میام کنار مامانم باشم هر موقع دوست دارم بیام بهش سر بزنم کاراش کنم

حالام انشالله خدا به دلم نذاره شفاش بده🤲🏻