2777
2789
عنوان

خداحافظ🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 221 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفاااا واقعااا الان خیلی از دست خودم عصبیم چرااا تغییرتون احساس نکردم خدا لعنتم کنههه  بیا در ...

ببین من حتی از خودم بدم میاد که چرا باهاتون اون طوری رفتار کردم

نگرانم نباش بذار بمیرم

یا از ناراحتی یا هرچیز دیگه

حق منه

باید تاوان کارمو پس بدم

هیچی تو مقصر نیستی

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"

اعتماد کردم دوست داشتم از ته قلبم اما دور انداخته شدم

خب این ارزش داره که خودتو از بین ببری خانوادت سرافکنده بشن حرف پشت سرت باشه این جماعت منتظرن یه آتو بدی دستشون نکن گلم

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
اتفاقی اومدم تو تاپیک،ولی به نظر میرسه دور از جونش به خودکشی فکر میکنه دوستاشید دیگه،منصرفش کنید

ن همچین چیزی نیس 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

ولی دوسش داشتم چرا نفهمید

هیچ به این فکر کردی بعد خودکشیت چی میشه؟پدر مادری که بی نهایت غمگین میشن،و پسری که اگرررررر ناراحت بشه یک ماهه و مجدد میره سراغ زندگی و خوشگذرونی هاش

تو میدونی چقدر راه داری تا یه زندگی خوشگل برای خودت درست کنی؟من نمیشناسمت علایقتو نمیدونم اما الان دیدم کاربری دوستات اینجوریه که انگار به بی تی اس علاقه دارن،شاید تو هم همینی

چرا نمیری سراغ راهی که بتونی بری کره،من یه دختر اینجوری میشناسم از ۱۸ سالگی پول جمع کرد و الان که ۲۷ سالشه کره ست با یه پسر کره ای وارد رابطه شده،و داره عشق میکنه

پیج اینستاشم بخوای میدم بهت

این همه خوشگلی و اینده خوب رو سر کی و چی میخوای خراب کنی؟ادمی که به قول خودت نفهمیدت؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ببین من حتی از خودم بدم میاد که چرا باهاتون اون طوری رفتار کردم نگرانم نباش بذار بمیرم یا از ناراح ...

عزیزم کجا میخوای بری؟ 

تو اول بگو 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

ن همچین چیزی نیس 

میبینی که همینه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اعتماد کردم دوست داشتم از ته قلبم اما دور انداخته شدم

قبل رفتن حرفامو گوش کن بعد مگه نمیگی میخوای تموم کنی؟ حالا یکمم بمونی حرفای منو بشنوی بعد بری طوری نمیشه که

اینجا میخوای حرف بزنی یا خصوصی؟

چه زود یک سال شد....😔💔   
اون منو دوسم نداشت💔

حق نداری بری 

من بهت اجازه نمیدم :) 

یکی اینو منصرف کنه 

بخاطر یه پسر بی مصرف و کثافط؟

ببین من حتی از خودم بدم میاد که چرا باهاتون اون طوری رفتار کردم نگرانم نباش بذار بمیرم یا از ناراح ...

حق تو این نیست اینجوری نگوو 

چرا ب کسی که دلمونو میشکنه خوردمون میکنه ی فرصت دوباره میدیم ولی خودمونو محروم میکنیم ؟؟

نکن این کارو بیا باهام حرف بزن خودتو‌خالی کن ولی اینجوری نکن که تمام فکرم پیشت میمونه 

میدونی من همجوره کنارتم 

اون خوردت کرد درست ولی تو باید قوی تر از قبل موفق بشی و بهش ثابت کنی اون در حد تو نبوده

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

این راهش نیس  

من هر چقدر بخام جدی باشم باز یه اتفاقی 

بیب نکن :) چیکار داری میکنی؟ 

خود کشی ؟ راهش نیس 

نکن 

اگه میخای خود کشی کنی نکن 

هیچکس ناراحت نشه به درک من ناراحت میشم