2777
2789
عنوان

خداحافظ🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 221 پست
اون منو دوسم نداشت💔

الان اول راهی حق نداری نا امید بشی 

ب درک اون لایق احساست نبود 

احساسی رفتار نکن‌ لطفااا 

اینجوری بری من تا لحظه مرگم احساس گناه میکنم 

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

منم یکی رو دوست داشتم و باهم بودیم و اون ولم کرد 

ولی من پا پس نکشیدم 

حتی خود کشی خواستم کنم 

ولی الان خیلی بهترم :) 

@mim_min دلیل این که احساساتیم اینه :)

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوستم . یه چیزی . قبول داری علم رو؟ علم میگه تو سنین بلوغ یه هورمون هایی ترشح میشه تو بدن آدم که کلا بهم میریزتت گاهی اونقدر ذهنتو درگیر یه بحث مسخره میکنه که حد نداره این موقتی هم نیستا گاهس ممکنه ماه ها طول بکشه . طبیعت هیچ حسی نسبت به احساسات آدم نداره . جو گیر نشو منم جوونم تو هم جوونی . آدم تو دوران جوونی صد تا عشق عوض میکنه زود نباید تصمیم گرفت گاهی فکر میکنی بدون این نمیشه زندگی کرد یا فلان چند سال بعد میخندی . تجربش کردم اینا رو 

اون منو دوسم نداشت💔

اصلا نمیخوام بگم بزرگ میشی میخندی به این روزا،چون من میفهمم اون وقتی که یک غم و اتفاق اوار میشه رو سرت دلت میخواد بمیری،اما بیا و یک قول به خودت بده،یک سال فقط یک سال تحمل کن،مگه نمیگی سخته درد میکشی اذیت میشی؟خب یک سال تحمل کن ولی تو این یک سال تفریح برو با دوستات بگرد فیلم ببین تو مدرسه بخند اگر بعد یک سال هنوز درد میکشیدی این کاری که الان میخوای بکنی بکن،۱۵ سال زندگی کردی،این یک سال هم به خاطر دوستات و پدر مادرت زندگی کن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ببین دوستم . یه چیزی . قبول داری علم رو؟ علم میگه تو سنین بلوغ یه هورمون هایی ترشح میشه تو بدن آدم ک ...

عزیزم الان تو سن بلوغ مگه؟ 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

منم یکی رو دوست داشتم و باهم بودیم و اون ولم کرد  ولی من پا پس نکشیدم  حتی خود کشی خواست ...

میدونستم همچین چیزیه ولی روم نشده بگمش 

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

میدونستم همچین چیزیه ولی روم نشده بگمش 

ولی الان حس قوی بودن میکنم :) قلبم شکسته ولی قوی شدم

انلاینی میدونم تعلیق شدی لطفااا ناشناست چک کن لطفاااا 

نرفت ک 

وای نکنه بره خود کشی کنه 

میدونم هستی ولی تعلیق 

ببین خودتو بخاطر یه بی لیاقت فدا نکن 

نکن 

💔نکنی ها 

اونوقت یه ضربه بزرگتر از قبلی از تو میخورم