2777
2789
عنوان

مامانم گفت باباتو حلال نمیکنم🥲

242 بازدید | 4 پست

خیلی حسِ بدیه مامان بابات همو دوست نداشته باشن بعد به اجبار خانواده‌ها ازدواج کنن اون دونفر که زندگیشون تباه میشه هیچی این وسط بچه‌هایی که به این دنیا میارن اونام اذیت میشن عذاب میکشن💔

اینکه از همون بچگی هیچ مهر و محبتی بینشون نیست سردِ سردن بچه‌ها میبینن دیگه گناه دارن بچه‌ها...

بغض راه گلمو گرفته میدونم بغضم بشکنه یه دوسه ساعتی باید گریه کنم تا آروم شم😖

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

قسمت وحشتناک ماجرا اینه که بچه‌ها رو وارد ماجرا می‌کنن ، بدیهایه همو پیش بچه‌ها میگن و برای تیم خودشون نیرو جذب میکنن ، اصلأ هم درک نمیکنن که این حرفا به بچه‌ها ربطی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه میگم شوهر خودته هرجور راحتی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

عُمری وسط همچین خانواده ای بزرگ شدم.فقط بزن بزن و دعوا و...دیدم.حالا الان که همگی فرار کردیم با ازدواجهامون ازون بحران مامان و بابام پیر که شدن یادشون افتاده باهم خوب بشن و قدر هم رو بدونن.حالا که زدن روان هممون رو نابود کردن میگن فقط ما برای هم میمونیم.خب از اول همین فکر رو میکردید اونموقع که سفره میرفت هوا وسط غذا خوردن بچه ها،اونموقع که دماغ مامان شکسته میشد و...ما که تا لحظه ی مرگمون از پدرمون نمیگذریم

.