2777
2789
عنوان

پسرم روانیم کرده توروخدا بیایین

363 بازدید | 31 پست

پسرم دو سالش نشده خیلیی شیطونه پدرمو درآورده گلدونای خونمو دونه دونه شکسته گلاش خراب شدن کاغذ دیواری هارو با ناخن میکنه مبلارو مداد شمعی می‌کشه گچهای خونه رو میتراشه اسباب بازی هاشو می‌شکنه یه دست سرویس آرکوپال منو شکسته گوشی و کنترلو پرت می‌کنه به سرو کلمون رو سرامیک تا بشکنه. خونه مادرم میریم ظرف های سفررو می‌شکنه خودم نه ماهه حاملم داغونم هر روز زار میزنم از دستش بگین چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام معلومه بیش فعاله دکتر  یه نوار مغز میده و یه ماه ریتالین میخوره و تمام خودت شک نکرد ...

شوهرم قبول نمیکنه ولی خیلی تابلوعه بیش فعاله کاملا تخریب گره

چه عجله ای بود برا دومی، مطمئن باش بدتر میشه، چون براش وقت نمیتونی بزاری،بچه گی نکرده توقع داری بزرگ ...

ببین ناخواسته باردارم و هر روز کابوس میبینم بخدا ازینکه با این وضعیت می‌خوام چیکار کنم

پسر منم همین بود. اگه الان اجازه تخلیه بهش بدید بعداً بسیار آروم و عالی میشه. تا میتونید خونه ی کسی نرید. تماااام وسایل قابل آسیب رو کلا جمع کنید. من کل نهارخوری و بوفه وسرویس خوابم رو فروختم.‌ حالا اجازه بدید هررررررکاری که خطر ناک نیست انجام بده. کاش میشد عکس دیوارهامون رو براتون بفرستم. الان آروم شده. اگه الان لج به لجش بذاری و غصه کاغذ دیواری و ....بخوری، بعداً یه پسر داغون و عصبی خواهی داشت