2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی داره بخوای موهات به چه پایه ای بخوای برسه گاهی دو سه دور دکلره لازمه

رفتم آرایشگاه دکلره بزاره 

۸ ساعت دکلره گذاشت خشک میشد دوباره میزاشت 

خشک میشد دوباره میزاشت الکی هم زنه ب دخترش میگفت مائده برو ببین هواست باشه موهاش نپوسه 

بعد شستن موهاااااام نازکیش درحد پشمک شد

خودت میخوای دکلره کنی  منم موهام تا شونه هامه چجور دکلره کنم نمیسوزه؟؟

من اموزشش رو از یوتیوب دراوردم که موی بدون رنگ رو چجوری دکلره کنم کسای دیگه انجام داد به پایه ۹رسیده

رفتم آرایشگاه دکلره بزاره  ۸ ساعت دکلره گذاشت خشک میشد دوباره میزاشت  خشک میشد دوباره می ...

8ساعت بی وقفه؟؟

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
رفتم آرایشگاه دکلره بزاره  ۸ ساعت دکلره گذاشت خشک میشد دوباره میزاشت  خشک میشد دوباره می ...

منم رفتم ارایشگاه یک متر موهامو نابود کرد چقدر هم از خوش تعریف میکرد مویی که این همه براش زحمت کشیده بودم بعد یه سال ارایشگرع گفت من اون موقع بلد نبودم الان یاد گرفتم 

برا من پیش اومده واقعا !دکلره روی دکلره بعدشم که موهامو شونه کردم پودر میشد

شاید زیرش حنا یا رنگ دیگه داشتی

بهرحال وقتی مو توان نداره باید تو هر پایه ای ک رسید ولش کرد و رنگ مناسب همون پایه رو گذاشت

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز