2777
2789
عنوان

کودک‌آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 122 پست
خب منم میگم شناخت کافی حرفی از حامله بودن نزدم خارجی ها شناخت کافی پیدا می‌کنند بعد ازدواج می‌کنند ...

نه نزدی امااوناروروشنفکرخطاب کردی وازرابطه هاوازادیشون حرف زدی ک خواستم بت بگم این حامله شدنم جزئشونه خبرداری یان؟

Dunyada olumden baskasi yalan
الام ما فقط گفتیم به های زیر ۱۸ سال ازدواج نکنند نگفتیم برن پسر بازی  نگفتیم حامله بشن و بعد ...

عزیزم خیلیاتوسن پایین ازدواج کردن راضین این بحث من وشماهم ب جایی نمی‌رسه شمافکرزندکی خودت باش ازدواج درست باشه ب سن ربطی نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نزدی امااوناروروشنفکرخطاب کردی وازرابطه هاوازادیشون حرف زدی ک خواستم بت بگم این حامله شدنم جزئشون ...

بله خبر دارم و چیز بدی در کشور اونا نیست اما در کشور ما که مسلمونیم بله

فرهنگ اونا ایجاب می‌کنه حتی الان توی کشور خودمون هم همچین چیزی به نام ازدواج سفید هست

اما اونجا مثل ایران بچه های طلاق و حرو.... زیاد مهم نیست

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
مگه باید همه نیاز ها رفع بشه؟رفاه واسایش هم یک نیازه خیلی چیزای مهمتری هس بجز ازدواج

دیگه هرکس خوشبختیو توی چیزمیبینه وهرکی درموردزندگی خودش صاحب اختیاره. 

من زنای مستقلی رودیدم ک همه جوررفاه وارامشی داشتن اماسرهمین نیازهاونداشتن خواستگارمناسب بیراهه رفتن 

بله خبر دارم و چیز بدی در کشور اونا نیست اما در کشور ما که مسلمونیم بله فرهنگ اونا ایجاب می‌کنه حت ...

منم میگم فرهنگشون اشتباهه حتی ازدواج سفیدماک  جزاسیب ب روح وروان دخترچیزدیگه ای درپیش نداره،منم ب اینجورادمانمیگم روشنفکروازفرهنگ غلطشون حمایت نمیکنم 

منم میگم فرهنگشون اشتباهه حتی ازدواج سفیدماک چیزی جزاسیب ب روح وروان دخترچیزدیگه ای درپیش نداره،منم ...

منم موافق اینجور چیزا نیستن ولی نباید چیزای خوبشونو هم نادیده بگیریم تو خیلی چیزا دیگه خیلی عالیننن همین خارجی ها

اونا اینجوری رفتن دلیل نمیشه بقیه همون راه برن ک عزیزمن ادما متفاوتن :)

شماهرطورراحتی زندگی کن گلم منم حرفم همینه ک ادمامتفاوتن وتصمیمای زندگیشونم فرق داره ک خودتونم بایداینومتوجه بشین! 

شب خوش

خیر ..کشورای دیگه تا با پسر نگردن باهاش ازدواج نمیکنن اینجا همون اول ازدواجه اون زیر سن قانونی کشورا ...

خب افرین ماهم همینو میگیم که ایران کارش درس نیس بی حساب و کتاب 

یسری افرادم اسم خودشونو میزارن روشنفکری

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
پدرومادرچیکارکنه میل جنسی نیازطبیعیه بشره هرچقدرم جلوشوبگیرن بیشتردخترشون ب خلاف کشیده میشه پس چ بهت ...

مقدارو شدت نیاز جنسی رو مادر تشخیص میده؟

اصلا از کجا که بچه 12 ساله اینده ای که خانواده براش ریختن رو دوس داره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
 مقدارو شدت نیاز جنسی رو مادر تشخیص میده؟ اصلا از کجا که بچه 12 ساله اینده ای که خانواده برا ...

نه ب زوررشوهردادنش ک اصلادرست نیس ولی اگه خودشم تمایل داره وطرفشم ازهرلحاظ مناسبه مشکلی نیس وصلاحشم قطعاپدرومادرش میتونن تشخصی بدن نه شما!

قوانین کشور؟می دونی چرا این کارو کردن؟چون قبلش تا۱۸سالگی عقد نمی کردن صیغه می موندن،بعد ۱۸با چندتا ب ...

اجازه هر نوع عقدو صیغه قبل 18 باید ممنوع شه

خانما برا رابطه جنسی و تولید مثل دنیا نیومدن

خودشونم نیاز به رشد و بالندگی دارن

نه اول جوونی قابلمه و کهنه بچه شستن

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋