2777
2789
عنوان

کودک‌آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 122 پست
خیر ..کشورای دیگه تا با پسر نگردن باهاش ازدواج نمیکنن اینجا همون اول ازدواجه اون زیر سن قانونی کشورا ...

والااززندگی خارجم ک نگم برات تاجایی ک من میدونم بی بندوباری بیشترازهرجادادمیزنه ودختراتوسن پایین اون .....ازدست دادن وهیچی براشون مهم نیس

Dunyada olumden baskasi yalan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والااززندگی خارجم ک نگم برات تاجایی ک من میدونم بی بندوباری بیشترازهرجادادمیزنه ودختراتوسن پایین اون ...

اره هس ...ولی قبول داری اونا اقتصاد بهتر و فشار خانوادگی کمتر و تربیت درست فرزند و خیلی چیزا دارن که ما ها ایرانی ها نداریم !؟وخودمونو متمدن میدونیم!!

اره هس ...ولی قبول داری اونا اقتصاد بهتر و فشار خانوادگی کمتر و تربیت درست فرزند و خیلی چیزا دارن که ...

اگه تربیت درست به اینه ک این روابط نامشروع براشون عادی باشه و فرزندانی بی بندوبارازخونواده هابیرون بیادمیخام همون بهترصدساله سیاه ماعقب مونده بمونیم. 

اگه تربیت درست به اینه ک این روابط نامشروع براشون عادی باشه و فرزندانی بی بندوبارازخونواده هابیرون ب ...

تربیت درست استفاده از شهوت رو نگفتم استفاده درست از عقل و تحقیر وسرکوب نکردن ی بچه که ب علاقش برسه چرا جنبه های دیگشونو درنظر نمیگیری شما

من ۱۴ سالگی به خواست خودم ازواج کردم خیلی هم راضی هستم . 

به خواست خود فرق دارع

ولی اینکه ازدواج کنی و خدایی نکرده دوروز بعد که رفتی توی جامعه و دنیا رو دیدی نظرت عوض شه بده

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
اگه تربیت درست به اینه ک این روابط نامشروع براشون عادی باشه و فرزندانی بی بندوبارازخونواده هابیرون ب ...

تو عقب نونده بمون بالاها بهت گفتم خودت زود ازدواج کن و همینطور فرزندان و نسل به نسلت

اما فرهنگ خارجی ها رو مسخره نکن اونا آک روابط باز دارن ازدواج های موفق بیشتری دارند چون از قبل با هم آشنا هستند و رفتارهای هم و دیدن ولی ما که در سن پایین خانواده برامون همسر انتخاب میکنه و هیچ شناختی از طرف نداریم میریم سر زندگی می‌بینیم معتاد و دست بزن دارع ازدواج های موفق کمتر داریم

کمی تعمل

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
تو عقب نونده بمون بالاها بهت گفتم خودت زود ازدواج کن و همینطور فرزندان و نسل به نسلت اما فرهنگ خارج ...

آره اولش حامله میشن بعدازدواج میکنن!به این میگین شناخت کامل واسمشومیذارین روشنفکری ؟!

خیلیاتوسن بالاهم ازدواج کردن اماب چن ماه نکشیده طلاق گرفتن برگشتن فقط شناخت کافی وانتخاب درسته ک زندگی آدمومیسازه  

التماس تفکر

تو عقب نونده بمون بالاها بهت گفتم خودت زود ازدواج کن و همینطور فرزندان و نسل به نسلت اما فرهنگ خارج ...

درضمن اگه میبینی طرفت معتادوعوضی ازآب دراومددلیلش ازدواج توسن پایین نیس علتش شناخت ومعاشرت ناکافی وانتخاب غلطه خودته

تربیت درست استفاده از شهوت رو نگفتم استفاده درست از عقل و تحقیر وسرکوب نکردن ی بچه که ب علاقش برسه چ ...

سرکوبش نکنیم ک ب فساد کشیده بشه !دوس پسربازی ورابطه براش عادی شه! بشه دستمالی این واون تابلکه به اون کسی ک میخادبرسه!باچن نقربایدرابطه داشته باشه تااونی ک میخادقسمتش شه! همین ی مدل تربیتم نشون میده ک خونوادش صدبرابراین خونواده هایی ک توسن پایین دختروزودشوهرمیدن داغون ترن 

سرکوبش نکنیم ک ب فساد کشیده بشه !دوس پسربازی ورابطه براش عادی شه! بشه دستمالی این واون تابلکه به اون ...

چی میگید شما تلاش و موفقیت میگم سرکوب میشه نیاز جنسی بحثش جداس یه دختر میتونه بدون یه پسر رشد کنه و موفق شه

آره اولش حامله میشن بعدازدواج میکنن!به این میگین شناخت کامل واسمشومیذارین روشنفکری ؟! خیلیاتوسن بال ...

خب منم میگم شناخت کافی حرفی از حامله بودن نزدم

خارجی ها شناخت کافی پیدا می‌کنند بعد ازدواج می‌کنند من حرفی از حامله بودن زدم؟؟؟

چی میگید شما تلاش و موفقیت میگم سرکوب میشه نیاز جنسی بحثش جداس یه دختر میتونه بدون یه پسر رشد کنه و ...

هرچقدرم رشدکنه نیازب ازدواج داره نیاز به یه همدم حرفم اینه ازدواجم نکنه می‌ره پای رابطه های غلط 

هرچقدرم رشدکنه نیازب ازدواج داره نیاز به یه همدم حرفم اینه ازدواجم نکنه می‌ره پای رابطه های غلط  ...

الام ما فقط گفتیم به های زیر ۱۸ سال ازدواج نکنند

نگفتیم برن پسر بازی 

نگفتیم حامله بشن و بعد ازدواج کنند

گفتیم برند توی جامعه و خودشون ببینند و با چشم باز انتخاب کنند