2777
2789
عنوان

کودک‌آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 122 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر داریم تا دختر... دختری که نتونه پول در بیاره و تحصیلات کافی نداشته باشه یا هدف نداشته باشه مطم ...

والاب تحصیل هم ربطی نداره عزیزم خیلی ازدخترای تحصیلکرده هم سنشون رفته بالادرحسرت خواستگارنداشتن دارن میسوزن حتی اونایی ک شاغلن بازم دوست پسردارن وحتی دیدم ب ی پسرلات کمک مالی میکنن بلکه بگیرتشون واین یعنی اوناهم نیازبه مرددارن اماهمش وانمودمیکنن ک قصدازدواج ندارن!

Dunyada olumden baskasi yalan
دختر ١٢ ساله از زندگى و شوهر دارى چى ميدونه كه بخواد بفهمه خوشبختي چى هست ؟!!! دخترايى هستن كه بعد ا ...

بهترازاینه ک مثل بعضی ازدختراتو۱۲سالگی دنبال دوس پسربازی واین رابطه هابرن 

دیگه هرکس عقیده ای داره عقب مونده هم باشند بازاسیبی ب زندگی من وشمانمیزنن

توی مغز دخترایی که با سن پایین ازدواج میکنن چی میگذره؟ نه تحصیلات خوب نه جایگاه اجتماعی خوب، یکی هم شانس گیرش بیاد یه پولدار و با تحصیلات بالا به تورش بخوره(با احتمال ۱ درصد😂) آخرش میشه زنِ فلانی! اوج افتخار!

شما نماینده ی کل ایران نیستی اگر اینقدررر موثر هست پس قانون باید تصویب بشه که حتی نشون و اینها هم ن ...

کاری به هیچ کدوم از حرفای بی محتوا و بی کیفیتت ندارم، ولی الان شما فکر میکنی یک یا دو فرزند خیلی کمه؟😂 بابا ایول شما چه شیرزنی هستی که به اینا میگی حداقل!

والاب تحصیل هم ربطی نداره عزیزم خیلی ازدخترای تحصیلکرده هم سنشون رفته بالادرحسرت خواستگارنداشتن دارن ...

اگر درست تربيت بشن و در مسير درست برن جلو اين حرفا نيست . مثلا شوهر كردن هنره ؟! از هر ١٠ تا خانواده كه پسر دارن يكيش قابله ازدواجه . من خودم سن بالا ازدواج كردم و تازه اونم به اصرار خانواده ، خواستگاره خوبم داشتم ، شغل مديريتى و درامد هم داشتم . ازدواج كردن مهم نيست ، ازدواج و انتخاب درست مهمه . دختر ١٦ ساله فقط ميتونه از رويه هورمونهاش تصميم بگيره . اون ازدواج و انتخابى كه خانوادت برات تعيين كنن بدون هيچ گونه شناخت و آگاهى به چه درد ميخوره جز اينكه آينده دختر رو فنا كردن و وقتى ميرسه به ٣٠ سالگى حسرت احساسات و تجربه هايه نوجوانى و جوانى رو دارن

اگر درست تربيت بشن و در مسير درست برن جلو اين حرفا نيست . مثلا شوهر كردن هنره ؟! از هر ١٠ تا خانواده ...

منم مثل شمامیگم سن ازدواج مهم نیس مهم انتخاب درسته خیلیاسن پایین ازدواج کردن خیلیم راضین.همسرموتو۱۲سالگی هم پیدامیکردم نه نمیگفتم

ازدواج خوبم ب نظرم هنره خیلیاسنشون میگذره ی خواستگارمعمولی هم براشون نمیاد 

بالاخره هرکس عقیده ای داره شماهم نظرت واسه خودت محترمه بحث من وشماهم نه نمیتونه ب جایی برسه ونه میتونه جلوی این ازدواجاروبگیره

بهترازاینه ک مثل بعضی ازدختراتو۱۲سالگی دنبال دوس پسربازی واین رابطه هابرن  دیگه ...

دخترى كه از ١٢ سالگى دنباله دوست پسره ، مادر و پدرشم سرشون جايه ديگه گرمه . اتفاقا اين خانواده هايى كه تشكيل ميشه و بچه هايى كه در اين خانواده ها رشد ميكنن وارد اجتماعى ميشن كه بچه من و شمام اونجان . پس خواه ناخواه تاثير داره .

دخترى كه از ١٢ سالگى دنباله دوست پسره ، مادر و پدرشم سرشون جايه ديگه گرمه . اتفاقا اين خانواده هايى ...

پدرومادرچیکارکنه میل جنسی نیازطبیعیه بشره هرچقدرم جلوشوبگیرن بیشتردخترشون ب خلاف کشیده میشه پس چ بهترباشناخت کافی بتونن ب زندگی دخترسروسامون بدن  

الان میبینی ک وضع خیلی ازدخترچقدخراب شده دیگه نامحرم براشون معنی نداره نیازجنسیشون غوغامیکنه شدن اسباب بازی مرداک قشنگ ازشون سواستفاده میشه واخرشم مثل تفاله پرتشون میکنن بیرون. 

ب نظرم تواین ازدواج قربانی بشی بهترازاینه ک بازیچه دست مردابشی وهرروزالتماس یکیوکنی ک بلکه بگیرتت

دقت کنی میبینی همه جا،بهتره الکی باادعای روشنفکری رواین واقعیت تلخ سرپوش نذاریم، متاسفانه دخترایی ک ...

خیر ..کشورای دیگه تا با پسر نگردن باهاش ازدواج نمیکنن اینجا همون اول ازدواجه اون زیر سن قانونی کشورای دیگه مجازات داره زیر سن قانونی حتی با کسی س ک س کنن ک طرف بزرگتر باشه جریمه داره چه برسه ازدواج

خیر ..کشورای دیگه تا با پسر نگردن باهاش ازدواج نمیکنن اینجا همون اول ازدواجه اون زیر سن قانونی کشورا ...

مگه من گفتم بدون معاشرت و همینجوری نشناخته ازدواج کنن؟!منظورم اینه همه شوهرین چ این وردنیاچ اونور