2789
عنوان

پناهندگی ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 4944 بازدید | 35 پست
اوووووووووو ۱۷ سالته؟؟؟!!😶😶😶😑 من ۱۹ سالمه و اومدم اینجا که بزرگترا یه کم راهنماییم کنن  ...

عزیزم شما سنت مناسب تحصیلی هس اگه پول داری با تخصیل مدرسه اگه نداری تا ارشد بخون دکترا بورسیه بگیر

پناهندگی اونی میزه که دیگه چیزی برای ازدست دادن نداره جونش درخطره هیچی نداره دیگه جونشو گرفته دستش میره

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیشه بگم بایسکشوالم؟🤦🏻‍♀️😂 نه من خیلی از همه چی چندشم میشه رو بیماری هم وسواس دارم به حدی که از ...

اونوقت شما با این وسواسی ک داری چطور میخوای با قاچاقچی که معلوم نیست با چ شرایطی باشه و بری پناهندگی و بی پول؟ک شاید گاهی ی تیکه نون تمیز هم گیرت نیاد چ برسه ب آب معدنی مداوم!

عزیزم بشین پای درست...ایران هزار تا دکتر مولتی میلیارد داره ک در آمدشون توپه...خواهرم اتاق عملی هست و میگه دکتر داریم هفته ای ۱۰۰ تومن کار میکنه...

اگه واقعا آینده دوست هستی فقط راهش درس هست نه این بیراهه ها

پولدار ک بشی راااااحت برو

شاید این بهار درخت آرزوهایم جوانه زد...🌱
حالو اصلا پولشو داری ک بخای بررسی اونجا😅

آره ننه بابام میدن😂 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
اونوقت شما با این وسواسی ک داری چطور میخوای با قاچاقچی که معلوم نیست با چ شرایطی باشه و بری پناهندگی ...

آره خب اینم حرفیه ولی هرچیزی بهایی داره به هر حال. سعی می کنم زیاد بهش فکر نکنم یهو خودمو بندازم تو اون موقعیت که راه پس و پیش برام نباشه مجبور باشم ادامه بدم‌‌. 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
من یکی از بستگانم سال ۲۰۱۵ رفت سوئد و الان اقامت اونجارو داره و زن سوئدی گرفت و یه پسر هم دارهگفت اگ ...

سلام ممنون میشم ایدی بدی با هم ارتباط بگیریم یا درخواست دوستیمو قبول کنی