2789
عنوان

پناهندگی ❌

4944 بازدید | 35 پست

سلام عزیزان

کسی میدونه الان کدوم کشور نسبت به بقیه کشورا پناهندگی میده و امکان دیپورت شدن تو اون کشور نیست؟؟؟🙏🙏🙏🙏🙏

لطفا اگه واقعا میدونید و اطلاعات کامل و صحیحی دارید بگید نه....

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

نروژ سال پیش فقط تکلیف یک سوم پناهنده هارو معلوم کرد ولی از اون یک سوم ۸۱ درصدشون رو قبول کرد. بین کشورایی که من نگاه کردم این بالاتری درصده. قاچاقچی پیدا کردی به منم بده شمارشو خدا خیرت بده

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
نروژ سال پیش فقط تکلیف یک سوم پناهنده هارو معلوم کرد ولی از اون یک سوم ۸۱ درصدشون رو قبول کرد. بین ک ...

یک سوم رو مطمئن نیستم شاید بیشتر باشه

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نروژ سال پیش فقط تکلیف یک سوم پناهنده هارو معلوم کرد ولی از اون یک سوم ۸۱ درصدشون رو قبول کرد. بین ک ...

من یکی از بستگانم سال ۲۰۱۵ رفت سوئد و الان اقامت اونجارو داره و زن سوئدی گرفت و یه پسر هم داره

گفت اگه قاچاقی بخوای بیای یه قاچاقبر خوب میشناسع

من یکی از بستگانم سال ۲۰۱۵ رفت سوئد و الان اقامت اونجارو داره و زن سوئدی گرفت و یه پسر هم داره گ ...

چه جوری اعتمادمیکنی,یعنی راهی نداره قانونی بری

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
من یکی از بستگانم سال ۲۰۱۵ رفت سوئد و الان اقامت اونجارو داره و زن سوئدی گرفت و یه پسر هم داره گ ...

وای من سوئد هم اوکی ام. لطفا بپرس ازش هزینه و اینارو آیدی یا شماره ی طرف هم بگیر خیلی لازم دارم. با بستگان سوئدی آینده ام دعات می کنیم دسته جمعی

باتوجه به امضات چه جوری اختلال تشخیص میدی

با توجه به کسایی که خودم قبلا زیر نظر گرفتم. هک های نامحسوس زیادی بلدم الان 

دیپورتی هیچ کشور اروپایی نداره

تاااا زماااانی ک شما پاسپورتت رو ندی بهشون!!! 

پاس بدی دیپورت با ایران میشی

فعلا المان و فرانسه بهترن

سمت سوییس و کشورای اسکاندیناوی اصلا نرو

اگر کیست خیلی عالیه قبولی میگیری

وگرنه ک 

ولی سوییس اصلا سمتش نرو بهیچوجه 

دیپورتی هیچ کشور اروپایی نداره تاااا زماااانی ک شما پاسپورتت رو ندی بهشون!!!  پاس بدی دیپورت ...

چرا اسکاندیناوی نه؟ خمشون اکثر پناهنده هارو قبول می کنن

عمومه

قاچاقچی عموته؟ یا ابلفصل😂 

وای من سوئد هم اوکی ام. لطفا بپرس ازش هزینه و اینارو آیدی یا شماره ی طرف هم بگیر خیلی لازم دارم. با ...

یعنی میخوای قاچاقی بری؟

چندسالته؟

چقد پول داری؟

جسارتا خیلی سوال پرسیدم ولی دوست دارم بدونم 

ببینم شرایط شمام مث منه یا نه😕

وای خدا این کارا خیلی ریسکشون بالاست ، یکی از اقواممون رفت شهروند آلمان شد می‌گفت پناهندگی خیلی خیلی عذاب آوره از راه قانونیش برید درسته طولانیتره ولی خیلی مطمئن تره و حداقل هم بیشتر آدم حسابت میکنن و هر وقت خواستی میتونی برگردی خانواده فامیلات رو ببینی  

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚