2789
عنوان

پناهندگی ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 4944 بازدید | 35 پست
وای خدا این کارا خیلی ریسکشون بالاست ، یکی از اقواممون رفت شهروند آلمان شد می‌گفت پناهندگی خیلی خیلی ...

چیکار کنم دیگه هیچ راهی نمونده

قانونی خیلی هزینه میخواد که من ندارم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
یعنی میخوای قاچاقی بری؟ چندسالته؟ چقد پول داری؟ جسارتا خیلی سوال پرسیدم ولی دوست دارم بدونم ...

هفده سالمه هیچی هم پول ندارم😂 می خوام هزینه ها و شرایطشو بفهمم با توجه به اون اقدام کنم😂 می دونم به نظر میاد جدی نیستم ولی تنها هدف زندگیمه

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هفده سالمه هیچی هم پول ندارم😂 می خوام هزینه ها و شرایطشو بفهمم با توجه به اون اقدام کنم😂 می دونم ب ...

اوووووووووو

۱۷ سالته؟؟؟!!😶😶😶😑

من ۱۹ سالمه و اومدم اینجا که بزرگترا یه کم راهنماییم کنن 

حالا این اطلاعات رو از کجا آوردی؟

اوووووووووو ۱۷ سالته؟؟؟!!😶😶😶😑 من ۱۹ سالمه و اومدم اینجا که بزرگترا یه کم راهنماییم کنن  ...

دو ماه مونده هجده سالم شه. از گشتن شبانه روزی در گوگل پیدا کردم

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
چیکار کنم دیگه هیچ راهی نمونده قانونی خیلی هزینه میخواد که من ندارم

گفتی فامیل داری سوئد؟ از طریق اونا نمیتونی بری؟ بعد مگه شرایطت چیه که اینجا نمیتونی بمونی و کاری کنی ؟ 

امارات هم اگه طرف بتونه بره خیلی خوبه از اروپا بهتره فامیل ما تو اروپا سلول های بنیادی خوند دانشگاه ابوظبی خواستش چند ماهیه اومده ابوظبی دیگه ، میگه سه برابر اونجا پول میدن و کمتر هم به نسبت ازت کار میکشن و راحتتر هم که میتونی رفت و امد کنی به ایران 

اما به هر حال هر جا که میخوای بری باید خییلیی سختی بکشی خیلی بیشتر از اینجا باید زحمت بکشی پول یامفتم به یه سری نمیدن مثل اینجا 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

گفتی فامیل داری سوئد؟ از طریق اونا نمیتونی بری؟ بعد مگه شرایطت چیه که اینجا نمیتونی بمونی و کاری کنی ...

بله عموم سوئده 

اونم از طریق پناهندگی رفتع و الان اقامت داره

من ۱۹ سالمه و ترک تحصیل کردم 

سیکل دارم 

و هیچ امیدی هم ندارم

تنها دلخوشیم همین مهاجرت کردنه اونم به هرقیمتی:(((

بله عموم سوئده  اونم از طریق پناهندگی رفتع و الان اقامت داره من ۱۹ سالمه و ترک تحصیل کردم&nbs ...

عزیزم این حرفارو نزن حتماً تلاشتو بکن درس بخون مهارتی یاد بگیر با این روحیه ادامه بدی نمیتونی موفق بشی شاید بعداً تونستی بری وقتی آدم تو یه چیزی خیلی خوب پیشرفت کنه و موفق بشه راههای دیگه هم براش باز میشه 

اونجا یا پول میخوان یا اینکه بری کلی کار کنی و یه کاری بلد باشی

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بله عموم سوئده  اونم از طریق پناهندگی رفتع و الان اقامت داره من ۱۹ سالمه و ترک تحصیل کردم&nbs ...

چرا ب عموت نمیگی برات ی دعوتنامه بفرسته؟ 

بهش بگو بفرسته هوایی رااااحت برو سوعد

و درخواست پناهندگی بده

این راحت ترین کاره

البته نمیدونم دعوتنامه برای فامیل میشه یا نه 

قبلش پرس وجو کن 

ممکنه اگر بری و برنگردی مثلا تا چندسال عموت نتونه برای کسی دعوتنامه بفرسته یا اذیت بیشتر اینو دیگه در جریان نیستم ولیییی با روش دعوتنامه میتونی بری سوئد😁

چرا اسکاندیناوی نه؟ خمشون اکثر پناهنده هارو قبول می کنن

ایرانی اوضاعش خوب نیست اسکاندیناوی

ولی افغانستانی همه جا قبولی داره

البته ک کیس عالی باشه ربطی به کشورش نداره

سوییس هم میشه قبولی گرفت

کیس باید عالی باشه

الانا انقد دیگه ایرانیا دروغ گفتن سر کیس 

سخت قبولی میدن مخصوصا دانمارک و اینا

ایرانی اوضاعش خوب نیست اسکاندیناوی ولی افغانستانی همه جا قبولی داره البته ک کیس عالی باشه ربطی به ...

ببخشید اگه اطلاعات داری به چه کیسی میگن کیس عالی؟ مثلا الان من یه ویدیو داشته باشم از شلاق خوردنم دیگه اوکیه یا از اینم بیشتر؟ 

ببخشید اگه اطلاعات داری به چه کیسی میگن کیس عالی؟ مثلا الان من یه ویدیو داشته باشم از شلاق خوردنم دی ...

منظورت سی یا سی هست؟ 

گلدن کیس رو ب بچه های الجی بی تی میگن

اینا حتما حتما قبولی رو دارن

اما خب توی اینترویوو وقتی مصاحبه میکنی 

ادم متخصص هم هست، میتونی نقش هم بازی کنی اماااا 

فردای اون روز ک قبولی رو گرفتی میخای چیکار کنی😅

کاملا زیر ذره بین هستی نمیتونی ازدواج کنی با غیر همجنست و اینا بعد هم بفهمن زندگیت سیاه میشه 

عزیزم هنوز کوچیکی مهاجرت غیرقانونی برای چی؟ 

منم چندسال پی این چیزا بودم دیدم ب دردسرش نمیارزه و پول اونقدری ندارم ک بدم قاچاقچی ک ایا برسم ایا نرسم، 

بهترین راه اینه شما درست بخونی کنکور تجربی بدی پرستاری قبول شی و از طریق کادر درمان خیلیییی شیک وارد اروپا بشی، بی نهایت نیاز ب پرستار دارن، 

این بهترین راه برای قانونی رفتن ب اروپا هست 🥰

منظورت سی یا سی هست؟  گلدن کیس رو ب بچه های الجی بی تی میگن اینا حتما حتما قبولی رو دارن اما ...

نمیشه بگم بایسکشوالم؟🤦🏻‍♀️😂

نه من خیلی از همه چی چندشم میشه رو بیماری هم وسواس دارم به حدی که از شیر آب نمی خورم آب معدنی می خورم فقط. پرستاری به دردم نمی خوره بین روانشناسی و جامعه شناسی موندم. بگم نان باینری ام چی اینم قبول نمی کنن؟ اسیری شدیم😂