2777
2789
عنوان

پنیک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 48 پست
اگه دوباره تکرار شد برو پیش روانشناس من خودم یبار دچار این حمله شدم درست با همین علائم شما سوزن شدن ...

مرسی عزیزم

حتما

نیم ساعت پیش حس کردم داره شروع میشه شروع کردم راه رفتن و نفسای عمیق پیشرفت نکرد حالا نمیدونم باز پنیک بود یا توهمش

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چندروز درمیون یه درد شدیدی توی شکم وپشت وپهلوم میپیچید وخیلی وحشتناک بود نفسم بالا نمیومد تا اطرافیانم میخواستن ببرنم بیمارستان  خوب میشدم بعدا فهمیدم سنگ صفرا دارم  وعمل کردم

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
وای منم دستام فلج شد خیلی وحشتناکه دیگه زد به قلبم واقعا خودمو باختم گفتم کارم تمومه برای شما تکرا ...

آره اگه عصبی یا ناراحت بشم تکرار میشه 

یا همینکه گریه کنم زبونم و سرم بی حس میشن گوشام کیپ میشه دیگ میترسم بدتر بشم سریع گریمو قط می‌کنم تلقین میکنم حالم خوبه و نیازی به گریه نیست

آره اگه عصبی یا ناراحت بشم تکرار میشه  یا همینکه گریه کنم زبونم و سرم بی حس میشن گوشام کیپ میش ...

عزیزم الهی که هرگز تکرار نشه برات🥺

تپش قلب هم داشتین؟ 

منم متاسانه دارم و درکتون میکنم اتفقا اصلا ربطی به فعالیت روزانه نداره شده من تو تنش زا ترین شرایط بودمم ولی نشده دفع پیش تو ماشین ریلکس نشسته بودم شروع شد اینجور شرایط استرس قالب میشه راه برو تند و نعس عمیق بکش یا سریع موقعیتتو عوض کن با رها ششده جلوشو گرفتم ولی وقتی شد دیگه مقومت نکن باید دورش طی شه خطر نلک نیس ولی به شدت ترسناکه اصلا معروف به حمله وحشته 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
همین باعث این حالت شده اصطراب یا حس تنهایی یا بحث و جدل یا اور تینکینگ

خودمم همین فکرو میکنم چون از لحظه ای که بهم گفت دستام سر شدو سرگیجه شدم

بعدشم ۲ روزه استرس ته دلم دارم همیش پوکساید میخورم

تپش قلب هم داشتین؟  منم متاسانه دارم و درکتون میکنم اتفقا اصلا ربطی به فعالیت روزانه نداره شده ...

بله عزیزم تپش قلب وحشتناک طوری که گفتم قطعا میمیرم

درست میگی

پیاده شدم دویدم شرکت راه رفتم کم کم علائم کم شد

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید مزاحمت شدم اونم تو این تاپیک.تاپیک های لمینت دندون رو میخوندم یه جا نوشته بودی خودت و خواهرت لمینت کردید میتونم بپرسم هنوزم راضی هستید یا نه؟اسم دکترتم میگی بی نهایت ممنونم

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید مزاحمت شدم اونم تو این تاپیک.تاپیک های لمینت دندون رو میخوندم یه جا نوشته بود ...

عزیزم من و خواهرم کامپوزیت کردیم 

اره خیلییی راضیم خیلی 

بخدا اسم دکترم یادم نیست حدود ۱۰ سال میگذره