2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر کرده از دیروز ظهر!

601 بازدید | 26 پست

دیروز داشتیم میرفتیم دکتر، سر لباس پوشیدن همیشه باهم بحث داشتیم ولی خب دیگه عادت کرده بود. 

دیروز خیلی یهویی تا من حاضر شدم دیدم رفتارش باهام خیلی عوض شده تو راه یه کم سر به سرش گذاشتم دیدم اصلا توجهی نمیکنه .

منم دیگه باهاش حرف نزدم. تا دیشب گفت گشنمه گفتم پاشو بردار تو یخچاله

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر کرد رفت تو اتاق، منم دلم سوخت پاشدم براش گرم کردم رفتم تو اتاق گفتم مگه نگفتی گشنمه بیا غذاتو بخور

همونجوری که خوابیده بود برنگشت اصلا منم لامپ رو خاموش کردم دیدم پتوی منم انداخته بود بیرون بخاطر همين بیشتر حرصم گرفت و اصرار نکردم

صبح زودم پاشد از خونه رفت بیرون تا الانم نیومده. نگران شدم پیام دادم کجایی؟ یه جواب بد داد

صبح زودم پاشد از خونه رفت بیرون تا الانم نیومده. نگران شدم پیام دادم کجایی؟ یه جواب بد داد

منووشهرمم همیشه سرلباس دعواداریم😅😅😅😅

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

کلا همیشه سر چیزای بیخود قهر میکنه من باید منت کشی کنم! ولی این دفعه میخوام جدی برخورد کنم

چرا سر لباس پوشیدن همیشه باهم بحث دارید؟

با لباس پوشیدن مشکل داره دوس داره مثل خواهراش باشم منم اونجوری اصلا نمیتونم

باور کن خیلیی معمولی لباس میپوشم ولی شوهرم دوس داره خیلی محجبه باشم