2821
2789
عنوان

قهر با مادر

171 بازدید | 10 پست

مادرم از اولم با ازدواجم مخالف بود چون من رو لایق آدم های پولدار و سرشناس میدونست اما من با عشق خودم ازدواج کردم و از صفر داریم زندگیمونو می‌سازیم. پسر خوبیه ولی یکم سر نوع پوشش اختلاف داریم که بالاخره یجوری میگذرونیم.

مادرم هرگز نتوست این قضیه رو بپذیره و هربار منو ببینه با حرف های دلسرد کننده قلبم رو میکشنه جوری که نسبت به خودم و زندگیم حس بد پیدا می کنم. ایراد های کوچک و بی معنی همسرم رو خیلی بزرگ جلوه میده و با خودش هم بحث های زیادی کرده جوری که حرمت بینشون شکسته شده. شوهرم چندین بار بخشیدش و باز هم باهاشون رفت‌وآمد کرد اما متاسفانه باز هم با حرفای طعنه آمیز مادرم بینشون بحث شد و من واقعا از این شرایط خسته شدم. تصمیم گرفتم نه دیگه خونه ی مادرم برم نه بهش زنگ بزنم. اما عذاب وجدان هم دارم چون میدونم اون دوست داشت من بهترین زندگی رو تشکیل بدم و الان که سطح زندگیم معمولیه ناراحته. اما این حق رو نداره که بین من و همسرم رو خراب کنه. واقعا موندم چیکار کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم فقط یکم دور باش از مادرت تا مدتی بگذره وبراش عادی بشه 

نزدیک دوساله. نمیدونم کی قراره عادی بشه

ماهم ازش دوریم. دو سه روز هم که میریم برای تفریح پیششون، گند میزنن تو حالمون

دلم گرفته. کدوم دختری دوست داره با خانواده ی خودش رفت‌وآمد نکنه. اما واقعا از حد گذرونده

مادرت تاالان تقبل نکرده ک با این ازدواج کردی باید بزاری چند وقت بگذره ...چرا باهاش حرف نمیزنی چرا بهش نمیگی وقتی تیک میپرونه بین تو وهمسرت مشکلات ایجاد میشه ..اگ میشه تنهایی هر چند وقت سر بزن 

سعی گن فقط خودت بری نمیدونم نظرم درسته یانه 

هربار تنها رفتم، پشت سر شوهرم گفته منم واقعا اعصاب ندارم. بعدشم ما راه دوریم. فقط تعطیلات با همسرم میریم شهرمون. دلمونم میخواد اون تایم رو باهم تفریح کنیم. که اینطور مادرم خرابش میکنه. کلا شاید یه ناهار فقط پیشش میریم ها. بقیه مدت خونه مادرشوهرم هستیم. همون چندساعت هم طاقت نداره خودشو نگه داره و با شوهرم درست رفتار کنه