2777
2789
عنوان

عدد بتا در بارداری

630 بازدید | 46 پست

خانوما من امروز موعدمه باردارم دیروز ج ازمایشمو گرفتم عدد بتام۱۹ونیم بود.ماما گفت کمه ممکنه خارج از رحم باشه بازم برام ازمایش نوشت فردا جوابش میاد.علائمای خارج از رحم رو گفت هیچکدوم رو نداشتم فقط گاهی سمت راست شکم ی ذره درد داره و گاهیم حالت تهوع دارم.کسی بوده مثل من بتاش کم باشه اما بعدش درست شده باشه؟خیلی نگرانم خوشحالیم کوفتم شد

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش احتمالا هفتت خیلی پایینه شاید لقاح دیر انجام شده بتات پایینه صبر کن استرس هم نداشته باش

ب دکتر گفتم امروز موعدمه گفت امروزم باشه نباید انقدر کم باشه.همه فکرم مونده اونجا 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
همه چیز بستگی به بتای فردات داره،اگه زیاد شده باشه مشکلی نیست،از من بالا نرفت عددش،علامت خاصیم نداشت ...

میشه برام دعا کنی زیاد شده باشه؟اشوبه تو دلم

توکل بخدا ان شاءاله میره بالا نگران نباش

میشه برام دعاکنی التماست میکنم🙏

به نظرم چون تازه باردار شدی و هنوز ماه اولته طبیعیه که عدد بتا پایین باشه بعد شاید نطفه دیر شکل گرفته عدد بتا پایینه ،، نگران نباش یه هفته‌ای صبر کنی کاملا درست میشه الآن همین استرس برات بدتره ، بعدش شما بهتر بود صبر میکردی چند روز از موعدت می‌گذشت بعد می‌رفتی آزمایش 

به نظرم چون تازه باردار شدی و هنوز ماه اولته طبیعیه که عدد بتا پایین باشه بعد شاید نطفه دیر شکل گرفت ...

ماما بهم گفت ک برم برای ازمایش

امید به خدا عزیزم،انشاالله که بالا میره،میدونم چقدر سخته،حالا باز شما زود باردار شدی،من بعد پنج سال ...

خیلی حالم بده همش فکرم ی جاس اصلا تحملشو ندارم

نگران نباش احتمالا هفتت خیلی پایینه شاید لقاح دیر انجام شده بتات پایینه صبر کن استرس هم نداشته باش

زنگ زدم ازمایشگاه گفت عدد بتام۹۱😍😍😍😍😍😍خوبه ینی؟مگه ن؟

زنگ زدم ازمایشگاه گفت عدد بتام۹۱😍😍😍😍😍😍خوبه ینی؟مگه ن؟

آره رفته بالا همین خیلی خوبه😍😍

من که گفتم حتما هفتت خیلی پایینه فقط استرس نداشته باش

بگو خدایا راضیم به رضایِ تو

خوش خبر باشی همیشه😍