خانوما من امروز موعدمه باردارم دیروز ج ازمایشمو گرفتم عدد بتام۱۹ونیم بود.ماما گفت کمه ممکنه خارج از رحم باشه بازم برام ازمایش نوشت فردا جوابش میاد.علائمای خارج از رحم رو گفت هیچکدوم رو نداشتم فقط گاهی سمت راست شکم ی ذره درد داره و گاهیم حالت تهوع دارم.کسی بوده مثل من بتاش کم باشه اما بعدش درست شده باشه؟خیلی نگرانم خوشحالیم کوفتم شد
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظرم چون تازه باردار شدی و هنوز ماه اولته طبیعیه که عدد بتا پایین باشه بعد شاید نطفه دیر شکل گرفته عدد بتا پایینه ،، نگران نباش یه هفتهای صبر کنی کاملا درست میشه الآن همین استرس برات بدتره ، بعدش شما بهتر بود صبر میکردی چند روز از موعدت میگذشت بعد میرفتی آزمایش