2777
2789
عنوان

بنظرتون حساسیتم بجاست؟

442 بازدید | 52 پست

من با یه اقایی اشنا شدم ینی معرفی شدیم 

ایشون از معیارای ازدواجش زن شاغل و مخصوصا معلم بوده ینی خواستگاری شاغل میرفته فقط

بعد همون جلسه اول من گفتم ماشین دارم پرسید مال خودته یا خانوااه و مدلش چیه؟میپرسید حقوقت مگه چقدره اینا تو صحبتا اینارو میپرسید یا اون اوایل انتظار داشت همسرش تو خرج زندگی کمکش باشه 

بعد من گفتم من حقوقم مال خودمه و اینا گف نه خودخواسته میخوام کمک کنی ینی جایی دیدی کم اوردم من نگم خودت کمک کنی.

بعد من فکرامو کردم گفتم بدرد هم ننیخوریم 

بعد که اینو گفتم کلی اصرار کرد گف اصن حقوقتو نمیخوام برو استعفا بده برام مهم نیس من از خودت و شخصیتت خوشم اومده و اصلا پولت مال خودت و فلان....

الان نسبت به عوض کردن حرفاش یجوری شدم نمیدونم چیکار کنم ادامه بدم یا نه نظرتون پیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفش بد بود . 

اول زندگی بحث پول رو نمیارن وسط من حتی درامد شوهرمو نپرسیدم ازش 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

معلومه که نه ..مردا تو لجبازی هم یکارایی میکنن ادم شاخ درمیاره ..چون گفتی حقوقت مال خودته میخواد استقلال رو از دست بدی ...ضمن اینکه ازت هم خوشش اومده ...ولی بنظرم ردش کن 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

ادامه نده.والا من ک همسرم توی دوستی هی میگف من اصلا حقوقت واسم مهم نیس و شاغل باشی نباشی مهم نیس و پولت واسه خودت،الان یه حرفایی میزنه ک ادم شاخاش میزنه بیرون.انتظار داره من کارت حقوقمو بدم به اقا😅

این ک از اولم به نیت شغل و حقوقت اومده جلو،اینم ک میگه استعفا بده و فلان چون میدونه اینکارو نمیکنی میگه وگرنه دندون تیز کرده

...

همين كخ ايشون فقط خواستگاري افراد شاغل ميرفت يعني به حقوقشون چشم داشته

به نظرم مناسب شما نيست اين ادم به شدت حساب شده عمل ميكنه

اينكه گفته نه من پشيمون شدم و استعفا بده هم همش حرفه ادما حرف مفت قبل ازدواج زباد ميزنن شما رفتاراي قبلشو ببين ببين نه حرفاي الانشو

اخه بعد گف اصن سرکار نرو مهم نیس وقتی من گفتم مناسب نیستیم و اینا

داره گولت میزنه😂مختصر و مفید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁