2777
2789
عنوان

بنظرتون حساسیتم بجاست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا مگی دور ازتون خلی برای چی باید این حرف رو بزنه 

ببین فکنم کامل متوجه نشدی 

اوایل که اومد میخاست زنش کمکش باشه و معیارش شاغل بودن بود 

منم گفتم من اینطوری دوس ندارم و دوس ندارم توقع باشه 

بعدم که گفتم مناسب هم نیستیم وقتی گفتم مناسب نیستیم گف اصن سرکار نرو برام مهم نیس و اینا حتی میخای استعفا بده من حمایتت میکنم 

ببین فکنم کامل متوجه نشدی  اوایل که اومد میخاست زنش کمکش باشه و معیارش شاغل بودن بود  من ...

خوب بنظرم با هم مشاوره برید .‌اینطوری انتشارات هم رو مطرح میکنید و معلوم میشه خواسته و توجه هر کدوم تو زندگی چطوره ..اینطور درست تر تصمیم می‌گیرید ..خوشبخت بشی عزیزم 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

خودشون شاغل هستن  ؟ وضع مالی خوبی دارن ؟ 

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید

اونی که تو جلسه اول بحث پول رو میکنه بدرد نمیخوره 

منم یکی خواستگارم بود گف برای شرکت با ماشین خودت میری یا با سرویس 

گفتم ماشین خودم 

یه جوری جبهه گرف انگار پول بنزینم رو ایشون میدادن 

جواب رد دادم