2777
2789

گفتن لایک کن

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ ها رو سرخ کن ولی زیاد هم سرخ نکن 

بعد دوباره پیاز،هویج ،مرغ،یه کم سیر،فلفل دلمه ای (زیاد سرخ نشه) رب، فلفل،زردچوبه ،یکم ادویه کاری همه اینا رو تفت بده بعد آب بهش اضافه کن بعد آلو و چوب دارچین بنداز توش ،در آخر نمک و آبلیمو  و یکم زعفرون اضافه کن 

برای برنج هم روغن حیوانی یا کره رو با زرشک خیلی سریع تفت بده نسوزه بهش شکر و زعفران اضافه کن یه کوچولو گلاب و پودر هل یا خلال پسته هم بزن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
زرشک پلو و با مرغ مجلسی های مامانم فقط قبول دارم👌🏻😍🤤🤤👌🏻✨️✨️

خب دیتور پختشو بپرس ب مام بگووو

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
خب دیتور پختشو بپرس ب مام بگووو

خودم همیشه شاهد شاهکار های غذا پختن اش هستم 

برای غذا وقت بزاری و هزینه کنی معلومه عالی میشه

مامان من همینطور سریع و سرهم غذا نمیپزه مرحله به مرحله برای خوشمزه شدن وقت میزاره مثلا اینکه باید برای زرشک پلو با مرغ ؛ تکه های مرغ رو جدا گونه حسابی سرخ کنه برا روغن و روش برگ بو میزاره و زعفران میریزه و پیاز و خلالی خورد میکنه تو ماهتابه عمیق جداگونه و تفت میده با هویچ های خرد شده مستطیلی و بعد خیلی کم رب میزنه و و ادویه های زردچوبه و کمی فلفل سیاه و نمک و فلفل دلمه هم همیشه میچینه تو مواد بوش پخش شه برای سرو غذا برمی‌داره میندازه بیرون بعدش ؛ بعدش که غلیظ شد و سرخ شد رب مرغ؛  مرغ های سرخ شده و زعفرانی و میچینه با دو پره برگ بو رو رب پیاز  خیلی خیلی کم آب جوش میریزه به اندازه یه لیوان زیرشون کم کم میکنه بعد ۴۰ دقیقه چی تحویل میگیریم از مامان ما 🤤🤤🤣🤣😂😍😍😍دلم خواست الان 

برنج هم چون ما کته هاشو دوست داریم اکثرا ته چین میکنه یا کته  آبکش دوست نداریم ما زرشک و زعفران برنج هم خوب تفت میده تو ماهتابه و میریزه رو ته چین یا دیس برنج آماده شدش واااای دلم خواست بگم بپزه خودمم کمکش کنم برای فردا😍😍😂😂