2777
2789
عنوان

بچه ها همیشه مرغ وماهیام بد میشه

246 بازدید | 26 پست

ولی بقیه غذاهام واقعا خوشمزه میشه.مثلا امروز خواستم ماهی درسته سرخ کنم دیشب یه ماهی قزل الا ک فروشنده تیغش جدا کرده بود گذاشتم تو پیاز وادویه ‌زردچوبه امروز از اون سمتی ک پوستشه گذاشتم تو روغن زیاد وداغ،پوستش کنده شد کلااااداغون شد😭اخه چرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول باید خشکش کنی بعد تو ماهی تابه نچسب بذاری سرخ بشه دماش هم نباید مثلا از یخچال دربیاری بذاری باید با محیط یکی باشه زیرشم کم کن ،اگر میتونی سوخاری کنی که بهتره

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

اولا اصلا پیاز به ماهی نزن.

دوما روغن رو خیلی داغ کن وقتی داغ داغ شد ماهی رو بذار در ماهیتابه رو اصلا نذار ،

تا وقتی یه سمتش کامل سرخ نشد اصلا برنگردون و سیخ نده بهش😅

وقتی خوب برشته شد آب نارنج زیاااااد بزن و حالشو ببر 

من ماهیو تو مواد نمیخابونم

به ارد یکم ادوبه نمک فلفل زردچوبه میزنم و ماهیو تو مخلوط ارد و ادویه خوب میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم خیلی خوب میشه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

من همیشه پوست ماهی میکنم 

اول اینکه تو ماهی تابه نچسب درست کن دوم من آرد و زردچوبه و نمک و فلفل با هم قاطی میکنم ماهی تو این مواد غوطه ور میکنم بعدرسرخ میکنم سوم اینکه نمیذاری روغن کامل داغ بشه به خاطر همینه حالا مشکل مرغ درست کردتت چیه؟