2777
2789
عنوان

بچه ها همیشه مرغ وماهیام بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوی زحم میگیره😔

ب هیچ عنواان..ی عمره ما ماهیو همینطوزی میخوریم

با حرارت مناسب بزار خوب سرخ شه بو نداره اصلا

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
ب هیچ عنواان..ی عمره ما ماهیو همینطوزی میخوریم با حرارت مناسب بزار خوب سرخ شه بو نداره اصلا

ن فدات شم مشکل مرغ میگم اول آب پز میکنم بعدم سرخ ورب میزنم ولی باز بد میشه

مرغ هم من اول پیاز داغ میکنم بعد زردچوبه بعد هم رب با پیاز تفت میدم مرغها رو میریزم یکم تفت میدم بعدش فلفل و نمک یه حبه سیر و آب میریزم یه قاشق غذا خوری هم آبلیمو یک ساعت و نیم میذارم میپزه یه ربع قبل خاموش کردن شعله چند پره زعفرون میزنم حالا بعدش اگه دوست داشتم سرخش میکنم

مرغو اگ ابپز میکنی بعد سرخ میکنی 

اول تو ی دیگ پیازو رنده یا نگینی کن بزار خوب سرخ شه بعد اگ دلت خواست بهش پوره گوجه ام اضافه کن و بزار گوجه و پیازت خوب سرخ شه و بعد رب بزن ادویه بزن یکی دو لیوان اب بریز بزار جا بیوفته

یا اصلا ابپز نکن بزار مرغت با پیاز و فلفل دلمه و زعفرون مزه دار شه سرخ کن بعد ب همون روش بالا بزار خورشتی جا بیوفته 

یا مزه دار کن و بزار تو فر

روشای زیادی هست

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

🌸مرغ🌸

۱ ✅ اب + ادویه جات مثل فلفل سیاه و قرمز ، نمک ، چوب دارچین ، برگ بو ، کاری، زردچوبه ، پودرسیر، پودر لیمو + دوسه قاچ پیاز + تیکه های فلفل دلمه + تیکه های مرغ = تو قابلمه بجوشونید وقتی ابش کم شد و فهمیدید پخته درش بیارید 🌸🌸🌸

۲ ✅ تو تابه کره بذارید اب بشه ، تیکه های مرغو بذارید توش و زعفرون دم کرده رو مرغ بریزید درو هم خواستید بذارید نپاشه ..

یه طرفش که طلایی شد اون طرفو بذارید طلایی شه .. طعم خوبی میگیره 🌸🌸🌸

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

🌸مرغ🌸 ۱ ✅ اب + ادویه جات مثل فلفل سیاه و قرمز ، نمک ، چوب دارچین ، برگ بو ، کاری، زردچوبه ، پو ...

اگر خواستید مرغ رو تو ابش بذارید 

مرحله اولو که انجام دادید

پیاز و فلفل دلمه نگینی سرخ کنید 

رب یکی دو قاشق بزنید رنگش که باز شد ادویه جاتم بزنید و تیکه های مرغ پخته رو بذارید تو تابه ، بعد هم اب مرغ که از صافی رد کردید رو اضافه کنید اگر دیدید کمه اب جوش هم بریزید ...

در تابه رو بذارید تا یکم اب از رقیقی بیوفته ، اخر کار بهش ابلیمو یا لیمو تازه و نمک اگر کم داره بزنید .. پنج دقیقه بعد تمام .. 

نوش جان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اگر خواستید مرغ رو تو ابش بذارید  مرحله اولو که انجام دادید  پیاز و فلفل دلمه نگینی سرخ ...

ببخشید اینجا یه اصلاحیه انجام بدم 

( اول اب مرغو بریزید یکمممم ک جوش اومد تیکه های مرغو توش بذارید ، اگر ابش کم بود بهش اب جوش اضافه کنید ،، ) 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40