2777
2789
عنوان

مامانها بیاید

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من یک دختر ۴سال و نیمه دارم که از اول پر تحرک بود الانم‌خیلی پرتحرک‌و پرحرفه مدام حرف میزنه راه میره مدام به یک چیزیدست میزنه خلاصه کلافه ام کرده و اینکه خیلی زرنگه خودش میدونه چی خوبه چی بده ولی تو عمل نمیتونه انجام بده، واینکه من یک پسر۶ ماهه هم دارم که اون به نسبت ارومتره ولی مدام دخترم اذیتش میکنه همش دنبال گوشیه نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلیییییی پر انرژیه از صبح زود بیدار میشه تا اخر شب نمیخابه و فقط شیطنت میکنه

بفرستش باشگاه و کلاس تا انرژیش تخلیه بشه و یه چیزی هم یاد بگیره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شرایط منم همینه خسته شدم گاهی حرص میخورم دعواش میکنم گاهیم سکوت وب حال خودش میزارمش

توام دو تا بچه داری؟ بخدا اسایش ندارم مدام جیغ جیغ میکنم خودم دیگه از صدام خسته شدم، 

بفرستش باشگاه و کلاس تا انرژیش تخلیه بشه و یه چیزی هم یاد بگیره

میبریمش پارک بازی میکنه اصلا دلش نمیخاد بیاد خونه ۱۰ ساهت هم تو پارک باشه خسته نمیشه همیشه با گریه میاد بیرون

توام دو تا بچه داری؟ بخدا اسایش ندارم مدام جیغ جیغ میکنم خودم دیگه از صدام خسته شدم، 

اره والا منم همینم اما انگار باید ماکوتاه بیایم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
میبریمش پارک بازی میکنه اصلا دلش نمیخاد بیاد خونه ۱۰ ساهت هم تو پارک باشه خسته نمیشه همیشه با گریه م ...

حداقل بچه ۲ساعت باید بازی کنه اگه واقعا ده ساعت بازی میکنه ماشاالله به انرژیش معمولا بچه ها تو این سن همینطورن دیگه چاره ای نیست ولی باشگاه حتما بفرست هدفمند انرژیش استفاده بشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
معلومه بچه نداری شب که میشه مغزم درد میکنه واقعا

خواهرم مثل بچه شماست از اولم شیطون بود ،الانم ۹سالشه با اینکه ازدواج کردم بازهم رو مخمه اما خیلی باهاش میسازم تحملش میکنم مدارا میکنم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه ها پادشاه بی تاج و تخت هستن .دختر بچه تو ایت سن معمولا شیطون تر از پسر هست .عزیرم منم خواهرم کوچیکه کاملا حس به مادرو تجربه کردم ،

خواهرم و بردیم کلاس ژیمناستیک ،زبان بدتر شد ،شیطنش بیشتر شد .الانم واقعا شیطونه بعضی وقتا دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار ازدواج کردما اما نمیتونم ازش قافل بشم .

بردیمش نقاشی خیلی اروم شد .

ببرش کلاس های ورزشی شده هر روز دوتا کلاس جدا تا تخلیه شه ،بچه ها مثل ادم بزرگا هستن باید تخلیه شن .بعضی ها باشیطنت ،بعضی ها با حرف زدن .

ببین بیشتر کدوم روش تاثیر داره .

دیدی ما بزرگترها عصبی هستیم بابد خیلی خرف بزنیم .یا استرس داریم باید مدام کار کنیم تا خالی شی بچه هم انرژیش همینطور هست .

اینطور که مشخصه دختر باهوشه . استعداد هاش و پیدا کن بچه وقتی با استعدادشو علاقش روبه رو میشه نا خداگاهم اروم میشه .

به هیچ وجه سرش داد نزن .دعواش نکن .کتکش نزن .

بهش شیرینی جات مصنوعی،بستنی ،کاکائو اصلا نده رو شیطنتش تاثیر داره .

اگر فکر میکنی بیش فعال و غیر قابل کنترله ببرش مشاور کودکان

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.